• Benvinguts i benvingudes al curs de català del nivell bàsic 1!!

  Hola!!

  Sóc la Montse, la vostra professora, i aquest és el blog d’aula del bàsic 1. Aquí hi trobareu recursos que us ajudaran en l’aprenentatge del català, i també hi podreu treballar tot el que hem aprés a classe. Comencem, doncs!! Presenteu-vos, digueu com us dieu, d’on sou, on viviu, quant temps fa que viviu aquí i per què voleu aprendre català.

  Començo jo!

  Em dic Montse, sóc de Barcelona i visc a Barcelona, sóc professora de català i m’agrada molt aprendre i ensenyar llengües. Qui s’atreveix a començar?

 1. Román Torres

  03 abr. 12
  14:38 #

  Hola a totohom!
  Em dic Román, sóc mexicà i visc a Sant Cugat, fa 3 meses que visc aquí, sóc enginyer industrial ara estic a l’atur i vull aprendre català per integrar-me a la comunitat de catalunya.
  Salutacions a tothom.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!