• Com és la teva família?

  Aquesta setmana hem estat treballant el vocabulari de la família, qui són, com són, quants anys tenen, on viuen… Ara és hora d’explicar-ho al bloc! Començo jo!

  Els meus pares es diuen Gustau i Roser, tenen 81 i 77 anys i viuen a Barcelona, el meu pare és un home seriós i simpàtic, bona persona, la meva mare és molt riallera i xerraire! El meu germà es diu Gustau i també és molt rialler i simpàtic, té 41 anys i viu a Riudaura, un poblet al costat d’Olot. Està ajuntat amb la Sira, la meva cunyada, que també té 41 anys, ella és més seriosa i introvertida! Tenen dues nenes, les meves nebodes. La gran es diu Lia i és molt xerraire i esbojarrada! Té 6 anys. La petita és molt riallera, es diu Ada i té 3 anys. Ja no tinc avis, es van morir, es deien Pep i Teresa, els altres avis es deien Jesús i Amanda. Tots vivien a Barcelona, encara que el Pep i la Teresa eren de Vimbodí, un poblet de Tarragona.

  I la vostra família… Com és?

 1. Anderson Fuertes

  01 Mai 12
  18:53 #

  Els meus pares es diuen Carlos i Carolina, tenen 42 i 38 anys. El meu pare és un home seriós, és amable, prudent i la meva mare és simpàtica i molt divertida. la meva germana es diu Katherine i és molt alegre, divertida i simpatica. té 21 anys. la meva germana gran té 30 anys i es diu lluïa, ella és molt simpatica, amable i aviat tindrà un beu. jo sóc el menor tinc 18 anys. em dic Anderson. sóc de tant en tant divertit, alegre i amable. i vivim a barcelona amb els nostres pares. les meves àvies viuen en Nicaragua i tenen 69 i 75 anys. jo no tinc avis van morir abans que naixés.

  Respondre

 2. Román Torres

  01 Mai 12
  23:45 #

  Hola a tots sóc el Román, a la meva famila som quatre, els meus pares és diuen Angeles que té 53 anys i Carlos que té 51 anys i tinc una germana es diu Ariana té 24 anys ja está casada i el seu marit es diu Erick té 27 anys, tots viuen a Méxic a Monterrey, són molt simpatics, alegres i divertits. La meva parella es diu María té 26 anys i ella és Espanyola, la rao per la qual estic aquí.

  Salutacions a tothom!!!

  Respondre

 3. Claudia Ramirez

  02 Mai 12
  8:59 #

  Hola. Em dic Claudia. Et presento a la meva famiia. El meu pare es diu Antonio, el té 72 anys, el és molt simpatic, alegre, és prim. El té els ulls negres i té lents. No tinc mare, ella va morir. Jo tinc dos germans es diuen la Carla i el Manuel, ells són molt simpatics. La Carla té 43 anys, ella té els cabells llargs i els ulls negres. La Carla té dos fills, es diuen la Ione i el Nicolás. Ione té 16 anys y el Nicolás té 14 anys. El Manuel té 40 anys, té una filla, es diu Ariana, ella té 10 anys, ella té els cabells castanys, els ulls marrons. Les meus nebots son molts majos !!. Jo tinc dos cunyats, els diuen el Sandro y la Pilar, ells són molt alegres. Jo tinc un marit, es diu Yvan, el té 42 anys i es de França, és molt guapo, el té els cabells rossos i els ulls blaus i el és alto.

  Respondre

 4. Leandro Fernández

  02 Mai 12
  12:32 #

  Hola, Em dic Leandro. Et presento a la meva familia. Els meus pares es diuen Jorge i Stella, tenen seixanta i seixanta u anys. Viuen en L´Argentina, el meu pare es serios i molt bona persona, la meva mare és sinpàtic. El meu germá es diu Matias i també es molt serios, té trenta-sis anys i viu a Lanús, una ciutat en Buenos Aires.Está ajuntat amb la Vale, la meva cunyada, que té trenta anys, ella és més seriosa i introvertida. Tenen una nena, la meva neboda , es diu Cande. té quatre anys i és esborrajada. El meu altre germá es diu Juan Cruz, té vienti-i -sis anys i és solter. Tinc un ávia es diu Gladys, es la mare de la meva mare.
  Ells viuen en L´Argentina i jo visc a Barcelona con la meva dona Milena.

  Respondre

 5. Lizette Nevado Stoll

  05 Mai 12
  20:27 #

  Hola, Em dic lizette. Et presento a la meva família. La meva mare es diu Isabel té 54 anys, es molt alegre, bona persona. El meu pare es diu Jaime (Jaume),té 60 anys, es una mica seriós, bona persona, alegre.
  El germà es diu David té 27 anys, es molt simpàtic, alegre i esta casat, la meva cunyada es diu Merly i tenen 2 fills. David té 5 anys i Ximena 1 any.
  Ells viuen al Perú. I jo visc a Sant Cugat del Vallès amb la meva parella, es diu Xavi i te 31 anys.
  Salutacions a tothom!

  Respondre

 6. Justiniano Hernandez

  06 Mai 12
  9:42 #

  Hola a tots.
  Em dic Justiniano y la meva familia tres fills que estan en Honduras, Diego que es el major te 22 anys, Gerardo que es el tercer te 21 anys y el petit que es Gabriel te 12 anys.
  La meva mare es diu Conchita y el meu pare es diu Justiniano igual al meu nom.
  Aca a Sant Cugat la meva dona es diu Jeny, ella es una persona maravellosa i te 2 filles Hany i Jeny

  Respondre

 7. Aitana Jimeno

  06 Mai 12
  13:15 #

  Hola, em dic Aitana. La meva mare es diu María Jesus. Ella té quaranta-quatre anys. La meva germana es diu Paula i ella té setze anys. Elles visc a Extremadura.
  El meu xicot es diu Alfonso y ell té vint-i-tres anys. Ell visc a Cáceres.
  La meva mare és una donna molt amable i prudent. La meva germana és molt simpàtica i alegre.
  La meva parella és molt alegre i rialler. Ell és molt divertit i amable

  Respondre

 8. yaritza

  07 Mai 12
  12:31 #

  Hola em dic *Yaritza, la meva família és molt gran, per començar *dire que tinc 14 germans, i ni parlar de quants nebots i fills de nebots. tots viuen a Veneçuela, els meus pares tenen 83 anys la meva mama, *herminia i 85 el meu papa Jesus. tots dos són molt alegres, divertits i en la meva mama trobo sempre la tendresa. viu *aqui a Espanya des de fa 5 anys i mitjà, m’he casat i juntament amb el meu marit vivim amb una avieta molt major de 89 anys, *aqui és la meva família mes directa. Isabel, l’avieta que cuidem vivim amb ella des de fa 4 anys, ha avançat molt la seva demència i per a nosaltres és com nostra nena, vivim per i per a ella. pas de ser el meu treball a la meva família, li diem *mamiña. que significa la meva mama i la meva nena *jajaj, és molt afectuosa, encara que *tambien té molt *caracter. el meu marit es diu Joaquin, té 40 anys i portem 3 anys de casats.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!