Com és la teva família?

Aquesta setmana hem estat treballant el vocabulari de la família, qui són, com són, quants anys tenen, on viuen… Ara és hora d’explicar-ho al bloc! Començo jo!

Els meus pares es diuen Gustau i Roser, tenen 81 i 77 anys i viuen a Barcelona, el meu pare és un home seriós i simpàtic, bona persona, la meva mare és molt riallera i xerraire! El meu germà es diu Gustau i també és molt rialler i simpàtic, té 41 anys i viu a Riudaura, un poblet al costat d’Olot. Està ajuntat amb la Sira, la meva cunyada, que també té 41 anys, ella és més seriosa i introvertida! Tenen dues nenes, les meves nebodes. La gran es diu Lia i és molt xerraire i esbojarrada! Té 6 anys. La petita és molt riallera, es diu Ada i té 3 anys. Ja no tinc avis, es van morir, es deien Pep i Teresa, els altres avis es deien Jesús i Amanda. Tots vivien a Barcelona, encara que el Pep i la Teresa eren de Vimbodí, un poblet de Tarragona.

I la vostra família… Com és?