• Que s’estima més fer el teu company o companya?

  El dijous vau fer una enquesta a un company o companya de classe, sobre els seus hàbits d’esport, si feien esport, quan, amb quina freqüència. Us proposo que compartiu els resultats de la vostra enquesta amb la resta de companys de classe, utilitzant les estructures:

  s’estima més…

  prefereix…

  li agrada…

  Qui serà el primer?

 1. Luis F. Ayube

  16 Mai 12
  13:00 #

  al Eduardo li agrada molt jugar futbol, ​​li agrada anar en bicicleta i li agrada saltar la corda. el practica aquests esports molt seguit. li agrada veure per la televisió el futbol, ​​i les vede tanta en tanta partits importants i és seguidor dels equips de futbol real Madrid i lliga trec

  Respondre

 2. Jhosselyn

  16 Mai 12
  16:44 #

  La Haydi sovint fa natació a l’ajuntament i li agrada molt més fer natació que jugar tennis; també li agrada veure per televisió de vegades el futbol i és seguidora del Barça.

  Respondre

 3. Cecile

  16 Mai 12
  18:37 #

  A la Pricy, li agrada molt anar en bicicleta tot l’any. A la primavera i a l’estiu, s’estima mès correr que nadar a la piscina. No li agrada gens anar-hi perqué té dubtes sobte la higiene del aigua. També, li agrada mirar basquet nord america a la tele de tant en tant. No segueix cap equip.

  Respondre

 4. Mª Rosa

  16 Mai 12
  23:16 #

  La Maria Ines s’estima més tenir cura del seus nets que practicar esport però li agrada molt el tennis. Abans anava a un club de tennis i jugava amb tota la família.
  Altres esports que també li agraden són el pàdel i el ciclisme.
  Només de tant en tant, a la nit o el cap de setmana, veu programes esportius a la televisió, com el automobilisme, ciclismo i el tennis.
  La Maria Ines, prefereix seguir l’equip de Hoquei herba que al de futbol.

  Respondre

 5. Eduardo

  17 Mai 12
  18:25 #

  El Luis li agrada molt els esports, jugar futbol, anar en bicicleta y patinar.
  Li agrada veure programes esportius en la televisió pero preferix el futbol i boxea. L´estima més el futbol alemany que el espanyol per exo es seguidor del Bayer de Munich.

  Respondre

 6. Carolina

  17 Mai 12
  22:38 #

  En Gilles li agrada molt els esports de muntanya, com l’esqui o muntanysme. L’agrada descobrir la muntanya tant a l’hivern com a l’estiu. S’estima mès caminar per la muntanya que anar en bicicleta, encara que es un altre esport qui l’agrada.
  El Gilles no mira ningú esport a la tele ni tampoc es seguidor d’algú equip.

  Respondre

 7. Priscy

  20 Mai 12
  19:03 #

  A la Cecile li agrada molt anar por la muntanya amb la seva familia. A l´hivern li agrada molt anar a esquiar. Durant les seves vancances li agrada correr cada setmana. No li agrada les jocs de pilota. No mira algun esport a la tele.

  Respondre

 8. Maria Inés

  22 Mai 12
  17:32 #

  A la Maria Rosa li agrada molt els esports.
  Abans, quan era petita feia gimnàstica i després voley i badminton.
  Ara s’estima mès fer natació al vespre o a la nit, tres vegadas per setmana.
  També li agrada mirar els esports a la tele, però prefereix natació sincronitzada que futbol i ciclisme. Però no ho és seguidora de ningú equip.

  Respondre

 9. Eliana

  28 Mai 12
  19:38 #

  A la Marta no li agrada l’esport, per tant, no practica cap esport, ella prefereix la música. Li agrada mes escoltar musica.

  Respondre

 10. Hedyeh

  28 Mai 12
  20:22 #

  A la Jhosselyn li agrada anar a bicicleta de vegades, pero prefereix jugar al futbol.

  Respondre

 11. Fakhra

  11 Jun 12
  19:48 #

  A Hedyeh, la meva dona, li agrada llegir llibres i anar a bicicleta de vegades, pero prefereix anar a nedar dos cops per setmana.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!