• On vius?

   

   

   

  Jo visc al carrer d’en Roig, al barri del Raval de Barcelona. El meu carrer és al centre de Barcelona. És un carrer molt estret i no hi passen cotxes. Hi ha dos bars, un supermercat i una llibreria. Com que és al centre de Barcelona, sempre hi ha molta gent. El meu barri és molt sorollós i hi ha moltes coses: bars, museus, llibreries, restaurants… Prop de casa meva hi ha una plaça molt gran i una rambla. Al carrer de darrere hi ha un cinema.

  I vosaltres, on viviu? Com és el vostre carrer i el vostre barri?               Què hi ha?

 1. Pamela

  11 Mai 12
  16:39 #

  Hola,
  Jo soc la Pamela y visc a l’avinguda canaletes 13, tercer pis primera porta, a prop de la montana y del parc turonet. Hi ha una charcuteria a sota de casa meva, y a prop un supermercat y moltes bars. Davant de casa meva hi ha un passeig amb moltes arbras on els nens pots jugar.

  Respondre

 2. carmen

  12 Mai 12
  21:55 #

  jo visc al carrer de la pedrera amb el barri de canaletas tinc al davant los
  jutjat i a darrera al condis. En el meu carrer nia moltas bouticas i una farmacia i un passeig mol llarg i al seu custat nia la muntanya de cualserola

  Respondre

 3. Yoli

  13 Mai 12
  11:08 #

  jo visc al carrer Pablo Picasso del barri les fontetes de Cerdanyola del Vallès en un bloc de pisos. Al davant de casa meva hi ha un altre edifici de pisos i en el centre hi ha un patio on los nens y les nenes jugan a la pilota; en la cantonada hi ha un bar y a la esquerra és la escola de les Fontetes, a ma dreta és la avinguda Ronda de Cerdanyola; al darrere del meu carrer és la plaça Goya. A prop de casa meva també hi ha moltes botigas, un supermercat y és el mercat municipal.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!