• Debat a l’aula!! Cotxe sí? Cotxe no? Bicicleta?

  Ahir vam tenir un debat encès a classe, tres grups van debatre sobre l’ús del cotxe, dels mitjans públics de transport o de la bicicleta. Va ser un debat polèmic en el qual no hi va haver cap guanyador i on els tres grups van defensar molt i molt bé les seves posicions. Aquí podreu trobar els arguments que van utilitzar per a defensar-les!

 1. Jhosselyn

  23 Mai 12
  22:54 #

  No cotxes!
  Primer de tot, el cotxe es nociu pel medi ambient per les seves emissions de diòxid de carboni. Un altre motiu es que els cotxes consumeixen benzina i aquest es un recurs no renovable i més a més augmenta el seu preu. El cotxe promou la vida sedentaria que és dolenta per la salut; també poden produir més accidents fatals. L’ús del tranport public ajuda a reduir el trànsit a les autovies i carrers. Per acabar un cotxe nou es molt car i costa almenys deu mil euros per transportar poques persones i un mitjà de trasport public estalviarien més diners.

  Respondre

 2. Luis F. Ayube

  24 Mai 12
  12:07 #

  els cotxes són una bona opció avui dia, si l’utilitzes diversos membres de la família, ja que surt més barat que el transport públic, també hi ha cotxes que no contaminen o molt poc, com ho són els carros híbrids i elèctrics. tens la facilitat d’anar per on vulguis, amb qui vulguis i l’horari que vulguis. És molt còmode per viatjar. utilitzar a zones on es dificulta l’arribada del transport públic. Són segurs sempre que s’usin de forma racional. Anar amb cotxe té molts avantatges que la gent no les veu, si no ha tingut un, animo a comprar cotxe

  Respondre

 3. Maria Inés

  31 Mai 12
  16:33 #

  Primer de tot, diem que la bicicleta és un vehicle ecològico, que no contamine el medi ambient.
  Més a més és una manera de fer esports i de mantenir-se en forma saludable.
  També pot fer ús d’ella, tant per anar a treballar, com per anar a passejar i es pot portar a tren.
  És un mitjà de transport més econòmic perque no tè gaires de despeses de manteniment.
  Per acabar, amb la bicicleta pot aparcar a tot arreu i per tant, nosaltres aconsellem el seu ús.

  Respondre

 4. Hedyeh

  10 Jun 12
  21:30 #

  “NO COTXES”
  Jo no soporto els cotxes, perque contaminen la natulareza i fan soroll.

  Fan que la gent no faci exercisi i provocen problemes de salut.
  A mes , sempre hi ha riscos a carrateres.

  Tambe el preu de petroli es molt car i hi ha problemes per mantiniment i aparcament.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!