• Club de lectura: Això també és casa teva

  Recordeu la Halima? La protagonista del llibre que estem llegint arriba a Barcelona per buscar feina i es troba que aquí parlem català… Qui s’anima a recordar el que hem llegit fins ara i a comentar els capítols 7 i 8, que havíem de llegir per aquesta setmana? Ho podeu fer entre tots, què us sembla? Així els companys que encara no se l’han llegit o que van més endarrerits poden participar també de la lectura!

  Començo jo! La Halima acaba d’arribar al número 13 del Carrer Llapis, i serà aquí on s’adonarà de la distància que la separa de casa, però també serà el lloc on farà nous amics…

 1. Román Torres

  28 Mai 12
  15:20 #

  El capitol 7 parla del passeig pel port amb els seus amics en Hassan i l’Eiko. Feia un dia molt clar amb el cel molt blau i sense núvols.
  han passejat a la vora de l’aigua. els tres han passat un dia molt agradable.
  El capitol 8 parla d’una anecdota de la Halima, ella creu que ha vist a una amiga del marroc però és perque anyora a la seva familia i també enyora els seus amics.Ja que fa poc que és a Barcelona i està trista i també perque encara no ha aconseguit treball.

  Respondre

 2. Anderson Fuertes

  29 Mai 12
  21:54 #

  el capítol 7 parla que la Halima a anat de passeig al port amb els seus amics el Hassan i l Eiko. feia un dia molt clar, amb el cel molt blau i sense núvols. a la Halima li agrada l’olor del mar.
  el capítol 8 la Halima va veure sortir d’una botiga una noia que pensava que era la seva amiga del Marroc. no a pogut seguir-la per que anava carregada amb les bosses de compra .. i que la Halima està molt trista perquè no ha pogut veure si era la seva amiga.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!