• Club de lectura: Les mateixes estrelles

    Aquesta setmana no hem tingut temps de comentar el llibre a classe, què us sembla si ho fem a través del bloc? Recordem una mica la història: La Teresa i la Miranda han de fugir d’Espanya a causa de la guerra civil i van a parar a França, a una granja on uns pagesos les acullen amb molta amabilitat. Un dia s’assabenten que un vaixell anomenat Winnipeg marxa cap a Xile i decideixen embarcar-s’hi…

    Com continua la història? Animeu-vos i expliqueu entre tots com segueix, i comenceu a explicar què passa a la segona part del llibre, quan són a dalt del vaixell. Qui vol començar?

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!