• On vius?

  Aquesta setmana hem après a dir què hi ha al nostre carrer i al nostre barri. També hem après a dir què hi ha a prop de casa. Ara us explicaré què hi ha a prop de casa meva.

  “El meu barri és al nord de la ciutat. Hi ha un parc per anar-hi a passejar o a llegir. També hi ha moltes botigues.  El meu carrer és molt tranquil. A prop de casa meva hi ha una llar d’infants, una farmàcia i dos bars. Al costat de casa meva hi ha una perruqueria i a davant hi ha un taller mecànic. Casa meva és a prop de l’estació del tren, a 100 metres, però és lluny del mercat.”

  I a prop de casa teva, què hi ha? A quin barri vius? Vius al centre de Cerdanyola?

 1. Rosa Mª

  29 Oct 12
  20:26 #

  A prop de casa meva hi ha un parc i unes floristeries. El meu barri ès lluny de “Collserola”,i al costat del carrer San Ramon.El meu carrer ès molt tranquil,al costat de casa meva hi ha un veterinari,davant de casa meva hi ha un forn de pa i una llar d’infants.Visc lluny del centre i lluny del mercat i de l’estació.

  Respondre

 2. Yokasty

  29 Oct 12
  21:48 #

  El meu barri és el centre de la ciutat. Hi ha moltes botigues. També hi ha un mercat, una llibreria, dos forns de pa. Casa meva és a prop a la botiga de roba Stradivarius, pèro és lluny del cap de canaletas, casa meva és a sobre asepeyo i al costat del banc la caixa.

  Respondre

 3. RAUL

  29 Oct 12
  23:16 #

  AL MEU BARRI HI HA MOLTES BOTIGUES, AL DAVANT HI HA UN SUPERMERCAT LLUMAS, A LA PART DRETA DEL PORTAL DE LA GRANJA, ALLÀ HI HA BARS, A LA BANDA ESQUERRA HI HA CABINES, BIBLIOTEQUES, FORNS, A PROP D’ON JO VISC HI HA UNA PLAÇA GRAN ON S’AJUNTEN A JUGAR A LA PENTANCA, UN CLUB SOCIAL D’ANCIANS QUE ES TROBA JUGAR CARTES.

  Respondre

 4. M ARI CARMEN

  29 Oct 12
  23:36 #

  El meu barri és als afores de la cuitat. Davant de casa meva hi ha una piscina. I lluny hi ha el mercat. Hi ha el Cap, a prop de la farmacia hi ha un forn de pa, a prop hi ha el centre cívic.

  Respondre

 5. Elena

  30 Oct 12
  17:48 #

  El meu barri és al centre del poble. Hi ha moltes botigues, col·legis, llar d’infants, bancs, bars, restaurants. El meu carrer és molt transitat per cotxes i gent. Darrere de casa meva hi ha l’ajuntament i l’església. Davant de casa meva hi ha una plaça. Al costat dret de casa meva hi ha una sabateria i a l’esquerre una cafeteria. A prop de casa meva hi ha l’estació de renfe i lluny hi ha l’universitat autónoma de Barcelona.

  Respondre

 6. Mitzi

  06 Nov 12
  10:05 #

  Hi ha un Jardí a sota de casa meva. Al costat, a la dreta de casa meva hi ha un estació d‘autobus i hi ha dos supermercats. Al costat, a l´esquerra de casa meva hi ha un Centre de Teràpies i un perruqueria. Darrere de casa meva hi ha un gimnàs i muntanya i davant de casa meva hi ha un piscina. Casa meva és lluny del centre del poble però a prop de CAP Canaletes.

  Respondre

 7. Zaira

  06 Nov 12
  20:22 #

  El meu barri és un dels més nous de la ciutat. Jo visc al costat del banc CaixaCatalunya i davant d’una farmàcia. A prop de casa meva hi ha un parc on els nens juguen i hi ha moltes persones amb gossos. No hi ha moltes botigues ni cafeteries prop de casa meva però és un barri tranquil i m’agrada. El mercat és a prop de casa meva.

  Respondre

 8. Alberto

  12 Des 12
  12:43 #

  Jo visc en el centre del poble, a prop de l´Ayuntament.Al costat de casa meva hi ha una llibreria.A pocs metres davant hi ha un jardi.També hi ha moltes botigues, y molts veins.El mercat de Fontetas es lluny de meva casa.A l´ esquerra hi ha una peixateria.

  Respondre

 9. cristina villegas

  18 Des 12
  12:21 #

  El meu barri està molt a prop del Palau Real de Barcelona.Al meu barri hi ha moltes botiques antigues.Jo visc en una casa molt bonica i antiga…el que més m’agrada és el seu jardí….amb romani,farigola,gessamins.
  A prop de casa meva hi ha l’estaciò de metre i el Corte Ingles.Lo que menys m’agrada és que esta molt lluny de treballl.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!