Com vas a un lloc important de la teva ciutat?

Aquesta setmana hem treballat com donar instruccions per arribar a un lloc important, emblemàtic de la vostra ciutat. Ara és hora de posar-ho al blog! Us recordo que m’heu d’enviar les fotos d’aquests llocs perquè les pengi al blog.

Us explico com anar a un dels llocs més coneguts de Barcelona: La Pedrera, que avui fa 100 anys!!

Per arribar a la Pedrera des de l’estació de la RENFE de plaça Catalunya, heu de sortir per la sortida de Rambla Catalunya, després cal pujar la Rambla fins a la Gran Via, allà heu de tombar a mà dreta i seguir recte fins al Passeig de Gràcia. Quan arribeu al Passeig de Gràcia, heu de girar a mà esquerra i travessar la Gran Via i seguir amunt, pujant pel Passeig de Gràcia. Heu de pujar sis carrers: Diputació, Consell de Cent, Aragó, València, Mallorca i Provença. Quan arribeu al carrer Provença, cal travessar cap a la dreta el Passeig de Gràcia i davant trobareu la Pedrera!