• Com vas a un lloc important de la teva ciutat?

  Aquesta setmana hem treballat com donar instruccions per arribar a un lloc important, emblemàtic de la vostra ciutat. Ara és hora de posar-ho al blog! Us recordo que m’heu d’enviar les fotos d’aquests llocs perquè les pengi al blog.

  Us explico com anar a un dels llocs més coneguts de Barcelona: La Pedrera, que avui fa 100 anys!!

  Per arribar a la Pedrera des de l’estació de la RENFE de plaça Catalunya, heu de sortir per la sortida de Rambla Catalunya, després cal pujar la Rambla fins a la Gran Via, allà heu de tombar a mà dreta i seguir recte fins al Passeig de Gràcia. Quan arribeu al Passeig de Gràcia, heu de girar a mà esquerra i travessar la Gran Via i seguir amunt, pujant pel Passeig de Gràcia. Heu de pujar sis carrers: Diputació, Consell de Cent, Aragó, València, Mallorca i Provença. Quan arribeu al carrer Provença, cal travessar cap a la dreta el Passeig de Gràcia i davant trobareu la Pedrera!

 1. […] Blocs del Consorci per a la Normalització Lingüística.  […]

 2. cheikh

  20 nov. 12
  16:15 #

  Desdel’aeroport de Marrakech el Mnara,per arribar a la plaça JAMA EL FNA,hem d’agafar un taxi o un autocar fin la ciutat gairebe mig hora de viaje, podeu veure a les afores una mescla de antiquitat i modernisme ,perque es pot veure casas antigas colocate junt a les fabricas de Coca Cola i de cerveza,dins de la cuitat teneu moltes opciones de gaudir el votre viaje,visitar la antiga medina o el museu de polvora,passejar a la cuitat on hi ha cosas moltes interesants.Per arribar a la plaça JAMAA LA FNA,caldre creuar el zoco, una especie de laberint on us pdeu perdre facilment,alla, hi ha tot sort de mercancias,teles,especias,joyas i un llarg numero de menjar seculent,hem de girar fins al passeig del koutoubia on es el museu de les arts,la biblioteca municioal i el mercat semanal,despres heu d’agafar carrosa com a medi de transport public,fins i tot heu de travesar tota l’avinguda al MOURAVIDIN i baixar el carrer de la MOZOLE fins als jardins de l’ayuntament i despres seguieu recte tota la dreta del carrer fins la plaça ,on hi ha tot sort de spectacle, musica tradicional,biure suc de taronja i guadir un bon tros de carn a la brasa.

 3. Jacinta

  20 nov. 12
  17:58 #

  Per anar a Panteon dels Herois des el carrer Acces Sur, cal agafar el autobús la linea 25 aquesta linea va tota recta passant per diversos llocs molt interessants de Asuncio , cuan el autobús arribi fins al carrer general Aquino tens contar tres arrers i toca el timbre el autobús para en la següent parada que es diu Panteo dels herois ,camina 2 carrers messempre a la dreta sobre el carrer Palma fins trobaràs a la dreta un edifici colonial de color blanc davant segur hauré dos guardias doncs has arribat a Panteo dels Herois un lloc m con molta historia i cultura

 4. Román Torres

  22 nov. 12
  19:35 #

  LLoc: Cerro de la Silla en Monterrey, Nuevo Leon, Mexic. (Segona foto).

  Per arribar aquest lloc des del centre de la ciutat tenim que agafar el metro. l’Estació de sortida es diu Morelos en direcció exposició on sera la baixada. (son vint minuts aprox de cami, 11 parades). Despres tindran que agafar un bus (el numero 27) han de baixar en la parada que es diu la pastora. despres han de caminar cap els cinemes i despres han de girar a ma esquerra i segueixen tot recta son uns viut-cent metres i es trobaran amb l’entrada per començar a pujar el Serro.

 5. Claudia

  05 des. 12
  0:45 #

  Per arribar a la ciutadella de Pachupicchu des de la Plaça d’Armes de Cusco, recomano que es vagi fins Ollantaytambo amb cotxe, aquest viatge dura aproximat d’una hora.
  Recomano també quedar-se a dormir ahi mateix para al dia següent prendre el tren que porta a Machupicchu, asi es pot aprofitar de conèixer una mica aquesta ciutadella inka amb molt encant i gaudir dels bells paisatges.
  El tren cap a Machupicchu dura unes dues hores, aquest viatge és també molt bell. La ultima parada es diu “Aguas Calientes”, un ha de sortir amb direccion a prendre un bus que porta directament a Machupicchu, aquesta estacion de bus se situa sortint de la estacion a mà dreta, caminant uns cinc minuts es vora clarament els busos, mentrestant pel camí es pot aprofitar de visitar el Mercat Artesanal, ple de productes fets per camperols del lloc, són molt bells.
  El viatge en bus fins a Machupicchu dura uns vint-i-cinc minuts on es subira una montanya molt gran, fins a arribar al cim on es troba aquest meravellós i bell lloc, es vaig poder apreciar la imensidad de la “Cordillera de los Andes”.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!