• Les activitats quotidianes

  Quines activitats fa aquesta noia cada dia? A veure si entre tots podem completar les 16 activitats que fa aquesta noia cada dia!

  Per exemple:

  1. Es desperta.

  2. Fa mandres.

   

  Algú continua?

 1. tina

  17 nov. 12
  19:54 #

  1-es desperta 2-fa mandres 3-es lleva 4-es dutxa 5-es renta el cap 6-es seca 7-se pentina 8-es perfuma 9-es pinta 10-se posa la roba 11-se marcha amb cotxe 12-esmorza 13-plega de treballar 14- sopa 15-mira la tele 16-sen va a dormir

 2. merybeth

  19 nov. 12
  12:54 #

  al mati es desperta , es lleva i dutxa despres es seca i pentina i se posa la roba despres esmorzar i a treballar .
  despres plegar de la feina mira la tele i sen va a dormir

 3. Maria Carme Selva Sarrio

  19 nov. 12
  22:30 #

  Sona el despertador a les sis en punt es desperta te una mica de mandra i es lleva, es dutxa, es lava els cabells, se seca amb la toballola es pentina , perfuma i pinta, es possa la roba i va a traballar en el seu cotxe a la oficina, menja al migdia i torna a casa la tarda a les vuit sopa i mira un poc la tele i a les onze mas o mens es va a dormir. bona nit.

 4. maribel

  20 nov. 12
  23:52 #

  2-la noia dorma,1-sona el depertador a les sis en punt,3-desperta4- va a la dutxa,5-es renta els cap ,6-se seca amb la toballola 7-es pentina8-,perfuma9- i pinta 10-es possa la roba 11- i va a trraballar en el seu cotxe 12- a la oficina, 13-torna a casa14 a les vuit sopa15-mira una mica la tele 16-i a les onze mas o mens se va a dormir

 5. isabel piriz

  21 nov. 12
  17:13 #

  me llevantoi em dutxo a les nou de la mati .esmorzo amb meu marit a les deu del mati .Surtimos a passejar amb meu marit.Cuino a les doze del migdia i esmorzamos a la una de la tarda .em rento les dents . despres derentar els plats miro la tele .Despres de sopar vaig a dormir a les doze de la nit .
  bona nit !!

 6. Maria Carme Selva Sarrio

  26 nov. 12
  23:53 #

  Jo em llevo a dos quarts de vuit em visto i prem un cafe amb llet amb galetas i cereals, a un quart de nou faig al traball en cotxe esmorzo a dos quars d´onze i faig a dinar a dos quarts de dues, tinc l´horari partit i torna a dos quarts de tres fins a dos quars de sis. Desprès els dimart i dijous faig caminades amb les mevas amigues.Em dutxo i a les nou sopo amb la meva família, miro un poc la tele, fins em quedo dormida.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!