• De què treballes?

  El meu veí es diu Jordi i  un bar que es diu ‘La Crepe’. Ell és cambrer. Fa cafès, còctels, gofres i també prepara amanides, creps, sushi i pizzes. A l’estiu fa uns gelats boníssims.

  També organitza festes per la Castanyada, la Nit de Cap d’Any, el Carnestoltes… Treballa tot el dia. El cap de setmana treballa molt. Li agrada molt la seva feina perquè tracta amb el públic.

  I si vols, també et porta el menjar a casa!

  I els teus amics, de què treballen? Explica què fan, quin és el seu horari, si els agrada la feina…

 1. Zaira

  30 Nov 12
  17:22 #

  La meva veïna Núria té una botiga a Cerdanyola, “Detalls”. És dependenta. Ven roba, bixuteria i molts complements. A l’hivern ven unes bufandes molt maques. Treballa al matí i a la tarda, de nou a dues i de quatre a vuit. Els diumenges tanca la botiga i descansa. Ven coses precioses i barates i també personalitza els complements si vols.

  Respondre

  1. Palmira

   30 Nov 12
   23:00 #

   Bijuteria? Ja em diràs on és exactament! 🙂

   Respondre

 2. Palmira

  30 Nov 12
  22:59 #

  Bijuteria? Ja em diràs on és exactament!! 🙂

  Respondre

 3. Elena

  01 Des 12
  17:30 #

  El meu pare és agricultor i té terra de cultivo. La meitat de la finca té arbres de taronjes, en primavera hi ha molt olor de tarongina, a l’estiu rega els arbres i entre la tardor i a l’hivern recull les taronjes. Són molt bones i té molt suc.
  L’altra meitat sembra algodón en el mes de abril-maig, rega durant les mesos de l’estiu i recull en el mes de septembre-octubre.
  El meu pare no té un horari de treball fix, normalment treballa de matí pero a vegades també treballa per la tarda.

  Respondre

 4. RAUL

  03 Des 12
  7:56 #

  El meu amic es diu FRANCO i té una botiga d’esports anomenat Franky va vendre, samarretes Esports, pilotes, barrets i també viatges a les fires de vendre, fer més primaverals. A l’estiu va llogar un lloc a la platja per vendre els seus articles d’esports. També durant tot l’hivern treballa tot el dia. La seva obra realment li agrada perquè s’hi aborden al públic i horaris que s’imposa

  Respondre

 5. Rosa Mª

  09 Des 12
  22:43 #

  La meva amiga és “masagista”.Ella fa “masages” a la seva casa i el seu horari és de 3 a 8 de la tarda mes o menys,de dilluns a divendres.A ella li agrada tractar amb el públic i li agrada la seva feina per que li agrada “alludar a la gent”.

  Respondre

 6. Loli

  11 Des 12
  0:05 #

  La meva amiga treballa a una escola bressol, es molt simpatica amb els nens, prepara els esmorzars, els sopars i els berenars. L´agrada molt la seva feina.
  Juga amb els i tambè canvia els bolquers.
  Treballa de dilluns a divendres de les nou del matí a les cinc de la tarda.
  La seva filla té dos anys i també és a la escola bressol. La seva filla es diu Melissa.

  Respondre

 7. Yokasty

  13 Des 12
  0:35 #

  El meu pare és carnisser, té una carnisseria en el mercat municipal, es diu Carnisseria Hnos. Jiménez. Traballa de dilluns a diumenge, de vagada en vagada es lleva molt primerenc de quatre a cinc del mati. L’agrada la seva faena, ven carn de vedella y de porc. En el mes de desembre el ven bastant carn de porc perqué és tradicional menjar-la el dia de Nadal.

  Respondre

 8. mitzi

  18 Des 12
  1:11 #

  La meva amiga és una infermera en un creuer, es diu Rowena, te 42 anys, i te un fill es dui Daniel. Ella treballa amb el seu marit, és un cuiner i es diu Romel. La seva treballa ajuden sempre els metge/metgessa, injectar medicaments, extreure sang i l´organitzatció dels registro médics de la tripulacion
  Ella L ágrada la seva fiena perquè segons a ella, es una oportunitat de veure el mon i guanyar be.

  La seva contrate és tres vegades el any. Cada 3 mesos de treballa i despres dos mesos de vacances.

  Respondre

 9. cristina villegas

  18 Des 12
  11:35 #

  El meu amic és agricultor con el pare d’Elena a més terres però d’oliveres .Treballa de dilluns a dimenge però no té un horari fix.El meu amic es diu Carlos i ha nascut a Andújar fa quaranta-sis anys. De petit anava a la mateixa escola que el meu germà.Le agradava fer bromes i explicar históries de por.Era molt xerraire.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!