• De què treballes?

  Aquests dies a classe estem parlant de la feina i hem vist que entre els alumnes hi ha molta varietat de feines. Us animeu a explicar de què treballeu? Vinga, començo jo!

   

  Jo treballo de professora de català. Les meves companyes de feina es diuen Marta i Maika. La Marta és la responsable del Servei de Català i la Maika fa de coordinadora. A més a més, totes dues també fan classes de català. Tenim molts alumnes de molts països del món, i fem classes al matí, a la tarda i al vespre.

  Començo a treballar a dos quarts de deu del matí, dino a dos quarts de tres de la tarda i dos dies a la setmana continuo fent classes fins al vespre. La resta de dies plego a dos quarts de tres de la tarda. Mentre no faig classe, cada dia preparo les sessions, sovint atenc el públic que ve a demanar informació i de tant en tant envio e-mails i faig trucades.

   

   

  Ara tu: de què treballes  i què fas a la feina? I els teus companys de feina?

 1. Leonor

  21 Nov 12
  23:36 #

  Jo treballo de dependenta en Joieria Mar-Cas, els meus companys son el Paco i l´Ivàn que també es el meu marit. El Paco es el cap i s’encarrega del stock i factures. L’Ivàn s’encarrega de la reparació de joies i rellotges.

  Començo a treballar a les nou del matí fins a dos quarts de dues del migdía, dino a dos quarts de tres i torno al treball a les cinc de la tarde i plego a les vuit del vespre.

  Respondre

 2. karina

  22 Nov 12
  15:08 #

  jo treballo de manipulació de cartró. Les meves companyes de feina es diuen janet i carol.La janet es responsable de la feina i la carol fa de coordinadora, tenim molts amics de molts paisos del món, i treballem al matí, a la tarda i al vespre. comenÇo a treballar a la sis del matí,esmorzem de nou a un quart i cinc de deu,dino de dos a tres quarts de tres, plego a las sis de la tarda, a casa meva preparo el sopar i sopem amb tota la familia.

  Respondre

 3. EDWIN MARTINEZ

  22 Nov 12
  19:01 #

  jo treballo de lampista ,paleta ,pladurista y molts coses mes y actualment te la feina amb una persona grand; visc ,amb ,ell .
  tambe la meva dona treballo vint i quatre hores al die
  m ,agrada molt el yayo el seu non es jose .
  ezmorsamos ,dinamos ,berenamos ,y sopamos junts y jugamos al domino totes les tardes en el casal de bifurca ,adeu molts records
  ;D…….

  Respondre

 4. Sandra López

  26 Nov 12
  20:07 #

  Jo ara no tinc feina, estic a l’atur però visc amb el meu marit i els meus fills per lo tant tinc bastant feina a casa meva. Al mati ordeno la casa, preparo el dinar, una o dues vegades per setmana vaig a comprar, de tant en tant faig la migdiada i sovint cuido al meu nebot que viu al costat.

  Respondre

 5. Pilar García Jurado

  26 Nov 12
  23:06 #

  Jo treballo de teleoperadora a Granollers. Jo vaig cada dia amb el meu cotxe a treballar. Treballo de dos quarts de tres de la tarda a tres quarts de vuit del vespre, de dilluns a divendres.
  Les mevas companyas de feina son molt macas. La nostra feina es truncar a la gent per concertar una visita.

  Respondre

 6. Lahcen Bina

  02 Des 12
  2:01 #

  Jo treballo de maquinsta i a vegades fem altres coses relacionats amb el nostre feina . Els meus companys de feina es diuen carlos, Johan,Francisco, Oleg i 496 persones mes que fem la mateixa feina. el nostre responsable és diu Felix.

  A vegades començo a treballar a dos quarts de sis del matí i sovint traballo per la tarda de un quart de tres de la tarda a fins un quart de nou del vespre, dino a tres quarts de dos de la tarda tots els dies de la setmana.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!