• Quin és el dia més dur de la setmana?

   

  El dilluns és el dia més dur perquè em costa llevar-me al matí. Em llevo a un quart de vuit del matí i esmorzo amb el meu xicot, en Xavi. A un quart de nou vaig a Badia del Vallès amb cotxe per fer una classe de català. Plego a dos quarts de dotze i torno cap a casa. Dino a les dues del migdia amb en Xavi. Després de dinar descanso i, sovint, preparo classes. A un quart de set del vespre, vaig cap a l’estació del tren amb bicicleta. Agafo el tren amb una companya de feina per fer una altra classe de català a Rubí. Plego a dos quarts de nou del vespre, torno a agafar el tren cap a Terrassa i vaig cap a casa meva amb bicicleta. Sopo a dos quarts de deu de la nit amb en Xavi. Després de sopar, mirem una estona la televisió i anem a dormir a dos quarts de dotze de la nit.

  I tu? Quin és el dia més dur? O quin és el teu dia preferit? Què fas?

 1. Daniel

  02 des. 12
  13:01 #

  El dimecres o dijous és el dia més dur perquè el cap ve a visitar la fàbrica.Em llevo a la sis esmerzo amb al meu cousin.A dues quarts de set vaig a feina.Dino a les tres del migdia amb Ion.A un quart de sis vespre,vaig a casa,descanso.Sopo a dos quarts de nou de la nit.Despres de sopar,consultar el correu electrònic i llegir les notícies del dia.Em vaig a dormir a la onza de la nit.Dia favorit és el divendres, quan el cap de setmana comença.Dissabte vaig de compres al centre comercial i supermercats,diumenge descanso perque dilluns comença una nova setmana!

 2. BEATRIZ GOMEZ CID

  02 des. 12
  22:34 #

  Per mi el día mès dificil és quan traballo de guardia el cap de setmana.
  Em llevo a dos quarts de sis; esmorzo a la casa meva, llet amb galetes. A les sis agafo el bus per arribar a dos quarts de set al meu treball.
  Plego a les dúes i dino en el treball, una safata que em preparen les cuineres; en les mevas dos hores lliures.
  A dos quarts de quatre torn a comenzar fins a les nou. Quan acabo només vull dormir; després de dotze hores de dur treball. Aquest cap de setmana és per no fer res de res.

 3. JESSICA

  02 des. 12
  22:42 #

  El dilluns és el dia més dur de la setmana pérque em costa llevar-me al matí després de molta festa durant el cap de setmana.
  Em llevo a dos quarts de nou dilluns i dimecres perqué tinc catalá a Badía a dos quarts de deu. Els dies que vaig a treballar per la matí em llevo a dos quarts de sis, si no treballo em llevo a las deu en punt.
  Em dutxo i preparo el meu esmorzar i esmorzo. Després em rento les dents i vaig a treballar amb bus a las sis en punt. Si no treballo al matí faig la compra i altres coses.
  Sempre vaig a dinar a la meva casa, normalment dino sola i altres vegadas dino amb els meus companys de pis a la casa nostra.
  A la tarda casi sempre treball d’un quart de tres a tres quarts de deu.Sempre plego a las deus de la nit. Sóc infermera en un centre de gent gran.
  Arribo sobre les onze de la nit a la meva casa, sopo amb els meus companys de pis i després miro una mica la televisió.
  Vaig a dormir sobre las dotze o la una de la matinada.
  El meu dia favorit de la setmana és el divendres pèrque normalment no treball,és el meu dia de lleure i faig totes les coses amb molt més calma i relax.

 4. rafa

  03 des. 12
  16:56 #

  para el meu tots els *dias són iguals no tinc un torn de treball fix ni *dias de descans fixos són torns molt llargs i mai puc dir que són tranquils,en fi són coses d’auxiliars dels cossos de justícia,els *dias que descans m’encarrego de portar al meu fill a la *guarderia,i ajudo en tot el que puc a casa,i marxo al gimnàs quan tinc una estona lliure pel *demas no m’avorreixo *ningun *dia

 5. Salvatore

  03 des. 12
  20:47 #

  Jo no tinc problema cada dia són iguals. em llevo a les sis del matí, em dutxo i després preparo l’esmorzar i esmorzo amb la meva parella.
  al mati busco treball per internet, a les dotze preparo dinar, dino a dos quarts de tres amb la meva parella i els seus fills, després de dinar descans una mica. A la tarda nos agrada anar de compra i mirar les botigues, (si ens quedem a casa jo toco el piano) quant vam tornar a casa preparem junts el sopar, sopem a dos quarts de onze, després de sopar mirem una estona la tele, anem a dormir a les dotze de la nit. El meu dia favorit de la setmana és el dissabte, al mati vaig a l’església, a Barcelona o Sabadel. allà tinc la possibilitat de tocar l’òrgan.

 6. camille

  04 des. 12
  18:42 #

  Dimarts és el dia més dificil…perqué el dilluns vaig a dormir tard veientel seu son de cara a mi!! i el Dimarts es el dia que em llevo a 3/4 de set… i de pas del matí ja lo zombie…jajajaja després vaig tornar a casa a les dues per dinar,tractar de fer la migdiada, perqué estic molt cansat … després de revisar les deures,que gaiberé sempre faig a última hora a continuació sortir de casa per arribar a temps per a las classes a les 3/4 i cinc minuts de 7.

 7. Juan Manuel

  07 des. 12
  14:02 #

  per mi el dia més dur de la setmana és quan retorn dels meus dies lliures perquè em queden 10 serveis per davant he de començar a treballar quatre tardes i després 4 matí després 3 nits seguides per tenir 6 dies lliures més per això arribo cansat l’últim
  dia de treball i quan he de començar a treballar de nou em senti fatal

 8. Natacha Robles

  07 des. 12
  14:07 #

  per mi el dia de la setmana que és més dur és quan el meu marit comença treballar, no hi ha un dia específic però quan comença em quedo sola a casa i he de fer tots les coses sola i no tinc qui m’ajudi.
  Si hagués de triar el dia de la setmana que menys m’agrada seriosa dilluns perquè es comencen a escoltar molts sorolls al carrer i s’acaba la tranquilitat.

 9. laura

  13 des. 12
  21:26 #

  El meu treball es de nit per tan la meva vida es molt variada,però segur que els dias mès durs de la setmana són el cap de setmana que traballo de guardia es molt pesat traballo dotze horas el dissabte i el diumenge i el divendres tambè traballo pero deu hores,per tant el dilluns estic molt cansada i sense dormir vaig a català.Aquests dias sol traballo,dormo i passeig als gossos.Encara sort traballo un cap de setmana al mes.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!