• Què hi ha al teu carrer?

  “El meu carrer és al centre de Terrassa. El meu carrer és molt tranquil perquè només hi ha cases, una llar d’infants i una oficina de “La Caixa” a la cantonada. Al costat de “La Caixa” hi ha un bar. A prop de casa meva hi ha el parc de Vallparadís, un dels parcs urbans més grans de Catalunya, l’estació del tren i una oficina de correus.”

   

   

  I a prop de casa teva, què hi ha? A quin barri vius? Vius al centre de Cerdanyola?

 1. Daniel

  02 Des 12
  12:44 #

  El meu carrer és aprop del centre de Ripollet.El meu carrer és molt sorollós perquè és a prop d’una escola i un camp de futbol.A prop de casa meva hi ha dues supermercats i una farmacia.i el més important para al meu cousin una botiga de cigarretes.

  Respondre

 2. JESSICA

  02 Des 12
  21:41 #

  El meu carrer és al sud de Sabadell. Al meu carrer hi ha mòlts bloques de pisos,bares, párquings i davant de la casa meva hi ha un parc. També hi ha un forn de pá ( Supan ) i molts petits mercats,perruquerias, sabaterias i botigues de roba.

  Respondre

 3. BEATRIZ GOMEZ CID

  02 Des 12
  22:16 #

  El meu carrer es diu “Pau Vila”, és al barri de la Creu de Barberá, al sud de Sabadell. Hi ha edificis, un forn de pa i una floristería. Al costat de la floristería hi ha el mercadona. I a prop de casa meva hi ha el Parc Central del Vallés, on pots fer molts sports diferents. i la gent del barri es molt maca.

  Respondre

 4. Esperanza

  03 Des 12
  11:50 #

  El meu carrer es en Ripollet, Al meu carrer es molt surollós en la matí i en la tarda per que hi ha moltes botigas; dues bares, un restaurant, ( quebab) perruqueria, un petit mercat, una peissateria i bloques de pisos, las gents del meu edifici son molts macas.

  Respondre

 5. rafa

  03 Des 12
  16:50 #

  el meu carrer aquesta situada en *ripollet,hi ha de tot tipus de tendes, de mobles,comestibles,bars,*ferreteria i aquesta prop de la *estacion de tren

  Respondre

 6. Salvatore

  03 Des 12
  21:16 #

  El meu carrer es a Badia del Valles. Al meu carrer hi ha blocs de pisos una farmacia un forn de pa, una perruqueria un bar i un supermercat molt petit i en tot el carrer hi ha molts pàrquing.

  Respondre

 7. camille

  04 Des 12
  18:26 #

  Jo visc en Carrer de Sant Camil,hi ha a prop tenir una escola d´art,una fusteria,una llar d´infants, un mini taller de vestits de núvia… ahhhh una font que ens arriba molt bé per veïns i donar a qui passar per aqui,és una carrer molt transitat de cotxe ,ja que aquest carrer va directament a la UAB, també hi ha a prop la Carrer Sant Ramón i podem tenir tot molt a prop!

  Respondre

 8. Natacha Robles

  07 Des 12
  13:54 #

  La meva casa és a prop del centre de badia del valles hi ha una església hi ha el mercadona on puc comprar fruites i verdures hi ha dues farmàcies i és a prop l’oficina de correus també tenim diversos bancs i la policia pel que és molt segur per viure

  Respondre

 9. Juan Manuel

  07 Des 12
  13:58 #

  La meva carrer es diu zaragoza i està gairebé al centre de badia del valles té la guàrdia civil al costat tenim un mercadona acaben d’obrir un parc comercial on fins Leroy Merlin mercadona pans and company McDonalds hi ha un nou centre comercial molt gran i queda a prop a
  menys de 2 km també tenim bancs i serveis financers òptiques farmàcies i el mercat municipal.

  Respondre

 10. laura

  13 Des 12
  20:56 #

  Jo visc a Badia del Vallés, el meu carrer no mas té un altre portal y en el mitjà un estanc,al davant té unes escales i a baix un parc molt petit,el meu carrer en molt tranquil.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!