• Jo pensava que la Madonna era…però resulta que és…

  En aquest espai podeu deixar els vostres comentaris en relació amb l’exercici 1 de la unitat 1 del quadern d’exercicis.

  Us recordo que vau dir coses com:

  “La Madonna deu ser dels Estats Units.”

  “Penso que el Pau Gasol juga a la Play Station en el seu temps lliure.”

  “La Rosario Flores té dos fills.”

  A verure què vam encertar i què no!

  Recordeu també que aquests són els exercicis que heu d’anar fent:

  Unitat 1:

  Exercici 2 pàgina 4

  Exercici 4 i 5 pàgina 5

  Exercici 7 pàgina 6

  Exercici 8 pàgina 7

  Fins la setmana que ve!
  Maria

 1. ana

  13 Gen 13
  14:37 #

  pensava que el Pau Gasol tenia 30 anys, peró resulta que té 32 anys. Va néixer a Barcelona el 6 de juliol de 1980.

  Pensava que la seva llengua matrena era el catalá, i també parla el castellá i l’anglés, i resulta que és veritat.

  Creia que devia viure amb la seva xicota, i resulta que si, viu amb la noia, es diu Silvia Lopéz, viuen junts a Los Angeles.

  Creia que devia ser de Barcelona, i resulta que és de San Boi de Llobregat.

  Pensava que jagava a básquet. Va ser el segon jugador espanyol i primer jugador català de la història fitxat per un equip de la NBA (Memphis Grizzlies, 2001), i considerat un dels més destacats jugadors de la selecció espanyola de bàsquet.

  Pensava que a Pau Gasol li agradava jugar a playstation i passatjar amb la seva xicota els dies de festa, peró no he trobat aquesta informació.

  fins dimarts a tothom. Ana)

  Respondre

 2. Rocío

  13 Gen 13
  18:35 #

  Dijous passat vam pensar que la Rosario tenia quaranta anys pero la Wikipedia diu que té quaranta- nou anys, va néixer a Madrid el 4 de novembre de 1963.Vam dir que parlava duesllenguas el castellà i el caló i es veritat. Vam dir que tenia un fill i té dos, una filla (Lola) i un fill (Pedro Antonio). També vam comentar que era cantant i actriu ja que té molts discos i diverses pel·lícules, la més famosa “Hable con ella” de Pedro Almodóvar, en el rodatge va conèixer al seu actual marit Pedro Lazaga, que és el pare del seu segon fill. No he trobat res de la seva vida personal, per això no se si li agrada ballar, fumar, beure i cantar els dias de festa, hem de veure Sálvame.

  Fins dimarts!

  Respondre

 3. Claudia Velasco

  14 Gen 13
  11:23 #

  Només volia afegir als comentaris de la meva companya Ana sobre Pau Gasol que el volia ser metge com la seva mare i va començar la carrera però no va poder compaginar els estudis amb el basket i per aixó va deixar de estudiar. Pero no va dexar de banda aquest objetiu. Pau vol ser metge. Tampoc vaig poder trobar res sobre el que li agrada fer en el seu temps lliure.

  Respondre

 4. mbadiar

  14 Gen 13
  17:01 #

  Hola noies!
  Molt bé! Gràcies pels vostres comentaris!
  Fixeu-vos en les correccions que us he fet i si teniu algun dubte en parlem a classe. Fixeu-vos que quan diem:

  Pensava que el Pau Gasol tenia 30 anys i resulta que en té 32″

  Els dos primers verbs d’aquesta construcció han d’anar en passat.

  Fins demà!
  Maria

  Respondre

 5. fernando leon

  14 Gen 13
  19:24 #

  nosaltres vam pensar que la Madonna ( el seu nom real es Madonna Louise Veronica Ciccone) devia tenir mes o menys 56 anys i gairebe hem encertat perque ella va neixer al 1958, pensavem que la seva llengua materna es l’angles i ens vam imaginar que es americana i es tot cert; que parlava solament l’angles encara que potser també una mica d’italia, castella i algunes altres llengües pero no m’interessa tant com per buscar informacio. Vam suposar que la Madonna deu dedicar-se al mateix temps a l’actuació i al disseny de roba, suposem que els dies de festa li agrada passar-los amb els seus fills i he de confessar que tampoc he volgut llegir la seva biografia per assabentar-me d’aixo

  Respondre

  1. fernando leon

   15 Gen 13
   8:47 #

   tot i que no m’interessa la seva vida, la Madonna sempre m’ha agradat molt, ella i la seva musica

   Respondre

 6. MªJesus Alcalde Becerril

  15 Gen 13
  10:43 #

  El dimecres passat vam fer un exercici de grup on vam treballar les suposicions. El meu grup i jo vam parlar de la Rosario Flores. Nosaltres pensàvem que tenia 45 anys i resulta que té 49 anys. També acertem al dir que la seva llengua materna era el castellà.Pensavem que havia nascut a Andalucia i resulta que va néixer a Madrid. També hem acertat al dir que en la actualitat esta casada i té dos fills i que els dies de festa li agrada estar a casa amb el seu marit, els seus fills i els amics , cantant i ballant que és el que mes li agrada fer.

  Respondre

 7. Jane Josiah Mugyabuso

  15 Gen 13
  22:55 #

  Estic d’acord amb Fernando Leon jo també piensava és més jove ella té 55 anys. També penso té marit mateix edat però en canvi no és mateix edat el marit mass jove que ella .Penso té moltes fills només té filla única altre adaptat encantadora…

  Respondre

 8. Ingo

  16 Gen 13
  9:04 #

  Yo pensava que el Pau Gasol tenia mes a mes 30 anys però al final te 32 anys. En nostre group pensàvem que el Pau Gasol viure a Barcelona ciutat, però al final és de Sant Boi de Llobregat. Acertem que el Pau juga basket i que viure amb la seva xicota.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!