• Qui és qui?

  Bon dia!

  Avui hem treballat a classe la presentació i hem preguntat als companys el seu nom, la seva procedència, on viuen, quina llengua parlen, el seu número de telèfon i la seva edat. Ara és el moment d’explicar-ho a la resta de la classe. Qui és el primer?

 1. Blanca T, Barrfios

  19 Gen 13
  14:48 #

  Bon dia

  Professora Montse.

  Me agrada motl el curs de catala’

  Bon cap de setmana.

  Respondre

 2. Sara

  20 Gen 13
  10:58 #

  Bon dia!:
  Jo sóc la Sara, sóc espanyola i vic a Sant Cugat. Ells mens companys son: el Qasin, el Tiago, el Gerardo i el Tahir.

  – El Qasin és de Paquistán, vin a Sant Cugat, parla Urdú y ell té vint-i-u anys. El seu telefon és zero, zero,zero……

  – El Tiago és de Portugal, vin a Sant Cugat, parla Portugés i ell té vint-i-cinc anys. El seu número de telefon és dos,dos,dos……

  – El Gerardo és de Honduras, vin a Sant Cugat, parla catellá i ell té trenta-set anys.El seu número de telefon és u,u,u,u,…..

  – El Tahir és de Paquistán, vin a Sant Cugat, parla Urdú i ell té vinti-i-tres anys. El seu número de telefon és sis, tres, dos, quatre,quatre, cinc, zero, nou, set.

  Respondre

 3. Bélgica Colombia

  22 Gen 13
  20:08 #

  Bona Tarda,Montse.

  Joc sóc la Bélgica
  sóc de l´Equador, sóc equatoriá
  Visc a Mirasol,
  Los meus companys son: La Marilina,el Nadeen, y L´Ivón,L´Anabel.

  -La Marilina és del Paraguai,visc a Sant cugat del Vallés, parla guarani.
  el seu número de teléfon és el sis, set,nou,zero,set,u,dos,u,quatre y tinc vint-i-dos anys.

  -Ell Nadeen és del Paquistán
  Visc a Sant cugat del Válles, parla ordu, el seu número de teléfon és sis, set,u,quatre,quatre,quatre,sis,u,sis i tinc cinquanta anys.

  L´Ivón és de Guatamala
  Visc a Santa cugat del Válles, parla castellá, el seu número de teléfon és sis,tres,set,u,vuit,vuit,tres,nou,nou,tres y tinc trenta anys.

  -LÁnabel és de Bolivia.
  Visc a Santa cugat del Válles, parla castellá, el seu número de telén es sis,set,u,dos,nou,dos,quatre,u,vuit,tres,nou y tinc trenta nou anys.

  Confirmar recibí conforme, gracias.

  Respondre

 4. sheislyn

  22 Gen 13
  22:04 #

  bon dia !
  jo sóc la cleymara, sóc de l nicaragua l visc a santcugat del valles.Els meus companys són, la cinthia, la perla, el tiago i l anabel.
  la cinthia és del paraguay, viu a sant cugat del valles, parla castélla i el seu telefon es el sis,set,vuit,tres,tres,zero,vuit,vuit,quatre i té trenta anys.
  la perla és de xile , viu a sant cugat del valles, parla castélla i el seu telefon es el nou, tres ,dos, u, sis, zero, zero, cinc,u i té trenta-nou anys.
  el tiago és de portugal,viu a sant cugat del valles, parla el portugues, i el seu telefon es el sis, sis, cinc, dos, quatre, quatre, tres, vuit i té vint-i -cinc anys.
  l anabel és del bolivia, viu a sant cugat del valles, parla castélla i el seu telefon es el nou, tres, tres, dos, dos, zero,cinc, vuit, u i te trenta-nou anys.

  Respondre

 5. veronica garcete

  27 Gen 13
  16:27 #

  Bona tarda
  Jo sóc la Verónica, sóc del Paraguay, sóc i visc a Sabadell. Els meus companys són : Nadeen , Anabell, Tiago , Qasim i Gerardo:
  Nadeen és de Pakistan, viu a San Cugat del Valles parla urdú i el seu telefon es el nou, tres, quatre, vuit, cinc,quatre, quatre, zero, zero, té cinquanta anys.
  Anabell és de Bolivia,viu a San Cugat del Valles,parla castellano i el seu telefon es sis,set,u,dos,nou,dos,quatre,u,vuit, té trenta-nou anys.
  Tiago és de Portugal. viu a San Cugat del Valles, parla portugues i el seu telefon es el dos,dos, dos, dos,dos, quatre, cinc,u,zero,vuit, té vint-i -u anys.
  Qasim és de Pakistan, viu a San Cugat del Valles, parla panjabi i el seu telefon es el sis,zero,dos, u,nou,zero, dos, set, tres. té vint-i cinc anys.
  Gerardo és de Honduras ,viu a San Cugat del Valles ,parla castellano i el seu telefon es el sis,sis,sis, u.dos.vuit. tres.u,tres, té trenta-set anys.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!