• Voteu el millor eslògan per promure l’ús del català!

  Benvolguts estudiants de català!

  Aquí teniu una sèrie d’eslògans que promouen l’ús del català. Els han fet els estudiants de B3 de les poblacions de Cerdanyola i de Sant Cugat. Voleu participar i dir-nos quin us agrada més? I per què?

  Esperem els vostres comentaris =)!!

  (Si no els veieu bé, feu un clic a sobre i es faran més grossos)

   

   

  IMG 0955 from Maria Badia on Vimeo.

 1. Chiara

  16 Gen 13
  17:13 #

  A mi m’ agrada molt el ultim, el de Guardiola:-)

  Respondre

 2. Jordi Miró Guix

  16 Gen 13
  17:43 #

  El que més m’agrada és el primer. Expressa molt clarament la voluntat d’aprendre l’idioma, denota voluntat d’integració i és curt i clar.

  (CIMG0056)

  Respondre

 3. Gladis

  17 Gen 13
  16:52 #

  Per mi, el millos es el ultim, es molg gracios, i fa broma amb els significats de las paraules!

  Respondre

 4. Anna

  18 Gen 13
  11:19 #

  Genial! Totes molt bones! Em quedo amb la idea de… Més llengües parles, més oportunitats tens…

  Respondre

 5. Lena

  18 Gen 13
  11:41 #

  Ostres! Que difícil que és triar! Me n’agraden 4! Puc votar quatre vegades? Em sembla, però, que em quedo amb el primer perquè m’agrada que impliqui els catalanoparlants. Enhorabona a tots per la feina!

  Respondre

 6. Raquel

  18 Gen 13
  11:53 #

  Hola!
  Molt bona pensada! M’ha agradat també l’opció “com més llengües parles, més oportunitats tens”

  Respondre

 7. Claudia

  18 Gen 13
  16:05 #

  A veure, m’agraden totes aquestes expressions de voler aprendre el català, totes manifesten en interes que tenim d’aprendre un altre idioma, però, vaig per aquesta … “mes llengües parles, mes oportunitats tens”.

  Respondre

 8. Gergana Nencheva

  20 Gen 13
  11:43 #

  A mi m’agrada el eslogan del Guardiola, es molt grasios y esta molt be fet. Crec que l’idea de aprendre una llengua nova es tambe coneixer la cultura i la seva gent.

  Respondre

 9. Lídia

  22 Gen 13
  11:24 #

  Són tots molt bons! Jo em quedo amb el quart!

  Respondre

 10. xavier paredes

  22 Gen 13
  19:52 #

  jo voto pel primer, sempre m’ho diu la meva parella lingüística…Una estona en cada idioma,
  trenar una conversació,
  jo t’ensenyo, tu m’ensenyes
  i ens ensenyem tots dos.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!