• Qui és qui?

  En aquest espai podeu escriure sobre els companys amb qui vau parlar ahir.

  Recordeu que no podeu dir el nom de la persona i perquè hem d’endevinar qui és.

  interrogant

 1. isabel piriz

  18 Gen 13
  13:40 #

  ella de petita jugava a besbol i tenia mols amics, eran del seu barri .Escoltava musica el grup pallasos de la tele fofito i miliki .La seva millor amiga era la Manoli .Aquesta nena era fisicament una mica grassa i tenia el cabells negres i molts curts … qui es ?

  Respondre

  1. tina

   19 Gen 13
   20:54 #

   aquesta noia era la Carme

   Respondre

 2. […] Blocs del Consorci per a la Normalització Lingüística.  […]

  Respondre

 3. tina

  19 Gen 13
  21:10 #

  Aquesta noia de petita era morena portava els cabells llargs i negres era molt simpatica,la seva mare no la deixava sortir amb els seus amics,vivia amb els seus pares,el seu germa i els seus avis li agradava molt la musica de Leo Dam,anava a la escola a peu i el dia de reis al seu pais no era festa,jugava amb els seus amics de petita a mares i nines ella era sempre la mare i els seus amics les nines…..¿QUI ES?

  Respondre

 4. merybeth

  21 Gen 13
  14:43 #

  aquesta noia era petita vivia a hondures , escoltava musica de barney,anava a l escola a peu.vivia amb els seus deu germans el seu pare i la seva mare. ella jugava amb els seus veins en el mateix carrer.

  Respondre

 5. Maria Carme Selva Sarrio

  21 Gen 13
  16:28 #

  La meva entrevistada…. li agradava molt jugar a futbol i a saltar a la corda, anava a l´escola a peu i en autobus, el seu color preferit es el vermell i de petita portava mes aviat pantalons que faldilles. Quan era petita vivia a l’Argentina en una casa bastan gran.¿QUI ES …. ?

  Respondre

 6. […] Blocs del Consorci per a la Normalització Lingüística.  […]

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!