Lectures

Recordeu que heu d’escollir un d’aquests llibres:

1. Onada de calor, René Appel

A Onada de calor, una noia se’n va sola en bicicleta en una calorosa nit d’estiu després d’haver discutit amb el seu xicot. Al matí següent, troben el seu cos sense vida en un parc.
René Appel és un conegut escriptor de novel·les de suspens. Els seus llibres s’han traduït a diversos països d’Europa.

onada de calor

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Trampa de foc, Núria Martí Constans

El 25 de març de 1911 en un gran incendi a la fàbrica Triangle de Nova York van morir 146 persones, la majoria eren dones que treballaven en
condicions pèssimes. Aquest fet va originar una revolta de les dones que va obligar a canviar les lleis laborals. L’incendi és l’origen històric del Dia
de la Dona Treballadora i de la història de la novel·la.

trampa-de-foc

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Set dies al llac, Núria Martí Constans

Una noia atrapada entre dues passions, entre dos homes diferents, un anglès alt, fort i una mica fatxenda, i un català petit i més aviat introvertit. Amb quin es quedarà? Història situada a l’estany de Banyoles, un mes de gener, durant els entrenaments de l’equip de rem de la Universitat de Cambridge. L’Ondina haurà de triar entre en Patrick i en Jordi. Un triangle amorós en Lectura Fàcil i en un escenari idíl·lic.

70468

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Les mateixes estrelles, Núria Martí Constans

La història d’una mare i una filla que fugen de la Guerra Civil Espanyola a bord d’un vaixell, el Winnipeg. Un vaixell que l’escriptor Pablo Neruda va fer sortir d’un port de França el 1939 rumb a Xile.

978-84-9883-231-0