• Qui és qui?

  En aquest espai podeu escriure sobre els companys amb qui vau parlar ahir.

  Recordeu que no podeu dir el nom de la persona i perquè hem d’endevinar qui és.

  llengües

 1. Bea

  24 Gen 13
  10:05 #

  Bona nit , la persona a la que vaig a descriure és una dona de mitjana edat que de petita era prima, timida, trapella i tenia pigues. Vivia a Ripollet amb els seus pares, la seva germana i la seva avia. Per anar a la escola portava roba normal. De petita li agradava jugar a ser dependenta i el que mes li agradava fer era jugar al carrer amb las sevas amigas.

  Respondre

 2. Carina

  24 Gen 13
  10:06 #

  La persona que vaig a descriure és una donna que de petita vivia a Cuba amb els seus pares i très germanos, era molt prima i alegre. Per anar a la escola portava uniforme i anava sola. Jugaba à la casa i a la pilota. Li agradava molt mirar a la lluna i cantar. No tenies un amic especial, si tenies un gos i un gat. Escoltaba musica romantica i jugava al baseball.
  Qui és?

  Respondre

 3. Camille

  24 Gen 13
  18:52 #

  la persona que descriurem de petita era baixeta, valenta, portaba els cabells curts i negres, vivia en un poble petit de la Xinaamb els seus pares, es filla unica, portava uniforme de color blau per anar a la escola. li agradaba ejugar a fet i amagar i veure dibuixos per la televisio, el seu millor amic es deia Si Yang, tenia de mascota un peix i li agradaba la musica de Meyday!!
  sort a l´endevinalla!!

  Respondre

 4. […] Blocs del Consorci per a la Normalització Lingüística.  […]

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!