• On vius?

  pobleSabeu dir l’adreça de casa vostra? I què hi ha a prop? Doncs animeu-vos a practicar-ho aquí!

  Visc al carrer Urgell, número 210, primer primera. A prop de casa meva hi ha una biblioteca i un restaurant japonès. Visc al costat d’una escola”

 1. Ian

  28 Gen 13
  14:21 #

  Jo visc al carrer Generalitat numero u segon segona. A dalt de la Caixa de pensions, davant tinc l’ estacion del tren de la línea d’ abaix , tinc tambe a l’ esquerra un bar que es diu k-pricho, i mes aprop cap a darrere esta el carrer major

  Respondre

 2. Mari

  28 Gen 13
  18:10 #

  Visc al carrer del Bosc número trenta baixos primera.Visc al costat d’una Fruiteria i a prop d’un parc infantil a l’esquerra hi ha un Ambulatori.
  l

  Respondre

 3. abbas ghulam gondal

  28 Gen 13
  18:54 #

  visc al montacada i rexiac carrer del domenic fins trenta segun segunda.

  Respondre

 4. ENRIQUE

  28 Gen 13
  19:03 #

  Visc a badia del valles al carrer porto número vint-i-cinc segon C, al costat del casal de joves a prop del super mercat “SPAR” i de la parada del autobús

  Respondre

 5. Vanessa

  28 Gen 13
  19:37 #

  Visc al carrer palamos numero quatre,cinque segona.Devant tinc un parc infanti,a l’esquerra un restaurant,darrere la via del tren,hi ha uns roses i uns edificis.

  Respondre

 6. Mbark

  28 Gen 13
  21:53 #

  jo visc a Montcada i Reixac, al carrer alt de sant pere numero 28 primer. la meva casa es derrer de un supermercat i al costat de una perruqueria.
  visc lluny del estacio de tren.

  Respondre

 7. Maria Ardila

  28 Gen 13
  22:43 #

  Hola soc la Maria visc a Barberà al carrer Monturiol nombre 3 G, cinqué, porta C ;davant tinc un camp de futbol, a sota hi ha un restaurant Wok ,al costat hi ha una estació de servei,al darrere hi ha un parc infantil.

  Respondre

 8. soc la raisa

  29 Gen 13
  0:45 #

  Soc la Raisa Visc al carrer del Bosc número u zero cinc. quart sisena .devant tinc parc infantil a l’esquerra un restaurant.

  Respondre

 9. Jose

  30 Gen 13
  13:42 #

  Hola soc jose visc a montcada de reixac al carre estació al numero sis i a prop de l´estació de tren de montcada bifurcacio

  Respondre

 10. Stanislava

  30 Gen 13
  16:13 #

  Visc al caretera de Barcelona 302, nove, quarta. A prop de casa meva hi ha escola “Pablo Picaso” i al costat d´un parcing i la Mercadona.

  Respondre

 11. rosa

  30 Gen 13
  21:38 #

  hola, soc la Rosa visc al carrer segovia numero set , pis segon lletra E , la casa meva ès aprop del ayuntament.

  Respondre

 12. solsona

  01 Feb 13
  13:29 #

  Molt bé!
  Recordeu que hem de dir: Casa meva és…
  Davant de “casa” no hi podem posar cap article!

  Respondre

 13. Fernando

  06 Feb 13
  14:33 #

  Hola, sóc el Fernando visc a Sabadell, al carrer Narcis monturiol, numero noranta dos, pis primer tercera. Al costat de casa meva hi ha una botiga d’informatica.

  Respondre

 14. Magdiel

  19 Feb 13
  14:49 #

  Hola Soc el Magdiel visc a Barbera del Valles, avigunda Generalitat numero (87) vuitanta- set, pis segon-segona, al davant la meva casa hi ha una pastisseria.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!