On vius? Què hi ha a prop de casa teva?

Bona tarda,

Per finalitzar amb les estructures que indiquen lloc, us proposo la següent activitat. Doneu la vostra adreça i indiqueu de quins serveis disposa el vostre carrer o la vostra zona. Inspireu-vos en els continguts treballats a classe i en el fragment que us incloc a continuació:

Jo visc a Badalona, al carrer de Sant Miquel. És un carrer del  barri del Centre. Hi ha moltes cases de planta baixa, una església, una perruqueria canina, un veterinari i una botiga de roba.

Visc molt  a prop d’un dels carrers comercials més importants de la meva ciutat: el carrer de Mar. També visc a prop de la platja i del passeig marítim, la Rambla. El metro i el tren tampoc no els tinc gaire lluny.

Tinc sort de viure en aquesta zona. 4deb6cbce61399828689c886bf578868

 

Print Friendly, PDF & Email