• Quina hora és?

  rellotge

  Aquesta setmana hem repassat els dies de la setmana, hem après el present dels verbs llevar-se, esmorzar, dinar, berenar i sopar, i ens hem començat a familiaritzar amb les agulles del rellotge.

  Si cliqueu aquí, aquí, aquí i aquí podreu practicar les hores en català!

  També us deixo un enllaç per si us voleu descarregar el rellotge català al vostre escriptori!

  A més a més, us proposo que expliqueu a quina hora us lleveu, esmorzeu, dineu, bereneu i sopeu. Podeu aprofitar per dir les hores amb quarts!

  Recordeu:

  EL MATÍ és masculí!

  – Davant dels quarts no hi ha cap article!!! (És un quart de.., són dos quarts de…)

  Començo jo!

  “Hola!

  Cada dia em llevo a dos quarts de vuit. Esmorzo a les vuit del matí, dino a un quart de tres del migdia, gairebé mai bereno i sopo a tres quarts de 9 del vespre.”

   

 1. Mari

  01 febr. 13
  20:36 #

  Jo cada dia em llevo a les vuit del mati , dino a dos quart de dos del migdia, bereno a les sis de la tarda i sopo a les deu de la nit .

 2. ENRIQUE

  01 febr. 13
  22:30 #

  jo cada dia em llevo a les sis , esmorzo a las vuit del mati i dino a tres cuarts d’ una del migdia, bereno a dos cuarts de sis de la tarda i sopo a les nou de la nit.

 3. rosa

  02 febr. 13
  23:46 #

  jo algunas vegadas em llevo a las cinc de la matinada y esmorzo a las dos quarts de las nou del matì, dino a las dos del migdia, gairebe mai bereno i sopo a las un quart de vuit del vespre.

 4. Vanessa

  03 febr. 13
  22:36 #

  Jo algunes vegades em llevo a les nou o a les deu del mati, esmorzo, dino a les tres del migdia, bereno a les set de la tarde i sopo a les deu de la nit.

 5. Ismael Jimenez

  04 febr. 13
  12:06 #

  jo em llevo a les vuit del matí tots els dies esmorzo a dos quarts de nou ,dino sobre dos quarts de tres, gairede mai bereno i sopo sobre dos quart de deu.

 6. Stanislava Roshleva

  04 febr. 13
  18:26 #

  Jo em llevo a les set del matì i esmorzo. Dino a les tres del migdia, bereno mai i sopo a les set del vespre.

 7. Maria Ardila

  05 febr. 13
  14:23 #

  Cada dia Jo em llevo a les set del mati, esmorzo a dos quarts de vuit del mati,dino a les dues del migdia, a vegadas bereno a les cinc de la tarda i sopo a les vuit del vespre.

 8. soc la raisa

  05 febr. 13
  15:07 #

  jo algunas vegadas em llevo a las set de la matinada y esmorzo a las dos y quart de las vuit del matì, dino a las dos del migdia, gairebe mai bereno i sopo a las un quart de vuit del vespre.

 9. Fernando

  06 febr. 13
  14:43 #

  Hola,
  Jo em llevo a les nou del matí, esmorzo a un quart de deu, dino a les tres, de vegades bereno i sopo a les deu de la nit.

 10. soc la raisa

  11 febr. 13
  14:02 #

  Hola

  jo em llevo a les set del mati, esmorzao a les vuit,dino a les dos, de vegadas vereno i sopo a tres quart de vuit

 11. Ian

  13 febr. 13
  19:22 #

  Jo em llevo a les sete del mati i faix una mica de madras fins dos quarts de vuit. Esmorzo a tres quarts de nou, dino a dos quarts de tres. Mai bereno i sopo alguna coseta a tres quarts de nou

 12. abid

  18 febr. 13
  23:15 #

  em llevo a les 9:00 del matí i per la neteja de les dents i després de prendre una dutxa i prendre un esmorzar les 10 i després de veure la TV i jugar amb el meu fill i 2 del migdia prendre un esmorzar i passar al somni i aixecar les 5 de la tarda i després de prendre un te i veure la TV prop de 8 i després de prendre un sopar i l’ús d’Internet i després d’anar a dormir a les 12 del la nit.

 13. Magdiel

  19 febr. 13
  14:40 #

  Hola,

  Jo em llevo a les nou del matí, esmorzo a les deu, dino a dos quart de tres i gairebe sempre bereno a les set de la tarda,sopo a las deu de la nit.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!