Què fas un dia de cada dia, què feies fa un any i què feies fa deu anys?

Aquesta setmana hem començat la unitat 3 i hem parlat de les activitats diàries, també hem recordat les activitats que fèiem fa un any i fa deu anys i hem vist com ens ha canviat la vida!!

Ho recordem al companys? Feu un comentari al blog explicant el que heu explicat al vostre grup a classe, així la resta també ho sabrem!!

Començo jo! Un dia de cada dia em llevo, esmorzo a casa i agafo el tren a quarts de vuit per anar a treballar a Sant Cugat, tinc classe d’un quart de deu a un quart de dotze. Vaig a fer un cafè, corregeixo els deures, planifico classes i a les dotze torno a tenir classe fins a les dues. A les dues torno a agafar el tren, aquest cop cap a Barcelona, dino a casa i a la tarda treballo una estona, o vaig a passejar, a la biblioteca i vaig a ioga. Sopo a casa o quedo amb alguns amics i cap a les dotze de la nit, me’n vaig a dormir! Fa un any feia classe a la tarda, així doncs les activitats que aquest any faig a la tarda, les feia al matí. Plegava de treballar a les nou de la nit a Sant Cugat i agafava el tren cap a Barcelona, sopava a casa i a dormir! Fa deu anys treballava a un altre lloc i la meva vida era molt diferent, també vivia en un altre pis. Treballava tot el dia, plegava cap a les sis de la tarda, treballava a la Generalitat i la meva feina no m’agradava gaire, també estudiava a la universitat per poder ser professora de català! Dinava a la feina i sopava a casa quan arribava de la universitat.

Ara us toca a vosaltres!!descarga (1)