• Quina és la teva feina ideal?

  Tots tenim una feina que ens agradaria fer, quina és la teva? A mi m’agradaria ser trapezista! Per què? Perquè m’agraden molt les alçades i m’agrada molt volar, crec que ho faria bé. A més no tinc por i sóc lleugera!  Una trapezista fa exercicis aèries al circ, salta d’urna barra a una altra i fa equilibris.

  I tu, què vols ser?

 1. veronica garcete

  10 Mar 13
  19:05 #

  la meva feina ideal és mestre de primaria per que m’ agrada molt enseñar. Una mestre faig classes de motivaciò, explique, canta cansons per que els nens esten molt content…

  Respondre

 2. marilina

  10 Mar 13
  22:38 #

  m`agradaria ser Periodisme d`Esport! Perquè m’agrada molt L’Esport, informar la gent, viatjar fer reportatge, m’agrada la comunicació, i m’agrada molt el món de la tele.
  Periodisme esportiu és la forma del periodisme que informa sobre temes relacionats amb l’esport i els certàmens esportius de l’interès de l’opinió pública regional, nacional o internacional.

  Respondre

 3. norma gonzalez

  13 Mar 13
  13:08 #

  la meva feina ideal és ser un descoradora. perquè m’agrada el descoracion i m’encanta descorar cases. i el mobiliari és una obra de gran activida.y m’agrada molt que combina els colors de l’acord de les cases i la persona.

  Respondre

 4. Perla Larco

  17 Mar 13
  14:38 #

  La meva feina ideal es infermera, perque m´agrada cuidar a totes les persones, ja siguin grans o petits. També perque em comunico amb ells i aprèn moltes coses de les persones. I dona molta satisfacció sapiguè que has pogut fer algo positiu pels demés.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!