1. paola

  12 març 13
  23:32 #

  és deixo el resum de la apiteràpia per als que els interessin:
  La apiteràpia és la disciplina de curació de malalties mitjançant el consum i l’aplicació dels productes apícoles avui en dia una excel • lent alternativa natural de curació.
  Aquesta teràpia ens alleuja sense danyar, ens cura sense agredir nostre sistema immunològic, tot el contrari ens ajuda a reforçar-lo.
  El tractament principal consisteix a aplicar en un lloc determinat micro dosi de verí, depenent de quina sigui la malaltia.
  El terapeuta col • loca l’agulló de l’insecte cap al punt del pacient prèviament seleccionat, pressionant suaument el fibló sobre la pell. S’utilitzen els punts de l’acupuntura, per l’aplicació d’aquesta teràpia
  Quan l’abella punxa, es retira ràpidament per a què deixi la seva glàndula del verí i, amb l’altra mà, es treu l’agulló amb una pinça fina tenint cura de no tocar la glàndula.
  El fibló funciona com una micro-agulla estèril i com una bomba dosificadora biològica exacta , la qual s’introdueix en la pell un o dos mil • límetres i roman dos o tres segons, mentre que la glàndula del verí deixa entrar una petita quantitat de verí en el teixit subcutani.
  Els seus principals components són:
  * Dopamina,Serotonina més coneguda com la glàndula de la felicitat que ajuda principalment en casos de depressions, també té Adolapina: Amb efecte analgèsic.
  I la més important la apitoxina, per les propietats antiinflamatòries
  * La apamina, eficaç supressora del dolor i també actua com a analgèsic
  * La melitina, que actua sobre el sistema immunològic corregint atacs d’anticossos hacia les articulacions
  Està principalment indicat per a persones amb patologies o malalties:
  * Fibromiàlgia, Lumbago, Gota, Osteoporosi, Esquinços, Dolors vertebrals, Depressions, Estres, Migranyes, Esclerosi múltiple, en aquest cas el que fa a millorar la qualitat de vida dels pacient d’esclerosi, també és molt efectiu dolors musculars, artritis, artrosi entre altres.
  La durada del tractament dependrà sempre del diagnòstic i l’avaluació prèvia del metge o professional qualificat. Normalment es realitzen entre 7 i 10 sessions per patologies lleus que no requereixen altres tractaments complementaris.
  Els resultats no són immediats però si s’aconsegueix una millora a molt curt termini, i en alguns casos que no revisten més gravetat s’arriba a la curació total de la malaltia.
  Contraindicacions:
  Està totalment contraindicat a persones com:
  Hipersensibilitat (al • al•lèrgia al verí), * Diabetis. (Insolin-ho dependents).
  Malalties infeccioses agudes, Malalties del fetge i glàndules suprarenals, Trastorns hematològics de disposició a anèmia o, (tumors malignes) amb metàstasi, Cardiopaties: afeccions cardiovasculars cròniques, aneurisma de l’aorta, angina de pit, arteriosclerosi, miocarditis, Insuficiència cardíaca. * Astènia per insomni. Insuficiència cardiorenal.
  ADVERTÈNCIA: Per dur a terme aquest tractament s’ha tenir un diagnòstic mèdic i en cap cas es pot fer l’auto-teràpia (per un mateix). Hi ha la possibilitat de reacció al • al•lèrgica que en casos severs pot provocar la mort. Sempre es realitzarà sota prescripció mèdica i per personal facultatiu.

 2. mbadiar

  13 març 13
  17:17 #

  Gràcies Paola!
  Molt interessant!
  Maria

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!