• Música en català

  Aquesta setmana han començat els cursos de català de nivell bàsic del 3r trimestre i per a què comenceu amb força ritme us penjo aquest enllaç perquè escolteu música en català i opineu. A banda de practicar l’entonació i la pronunciació en català.

  Quina o quines cançons us agraden més?

  Quin o quins grups us agrada més? Per què?

   

  Música en català

  descarga (2)

 1. […] Aquesta setmana han començat els cursos de català de nivell bàsic del 3r trimestre i per a què comenceu amb força ritme us penjo aquest enllaç perquè escolteu música en català i opineu. A banda de practicar l'entonació i …  […]

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!