• Pronunciem bé?

    Aquests dos dies que portem ja de curs, alguns m’heu demanat activitats per aprendre a pronunciar i entonar bé el català, doncs bé, us passo un enllaç d’un programa que es diu pronunciem que us ajudara a aprendre i millorar la vostra entonació i la vostra pronunciació. Espero que us sigui molt útil!

    M’agradaria que comentéssiu si us va bé, si no, si teniu dubtes, feu els comentaris aquí mateix.

    Pronunciem

    baixa (3)

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!