• Fem de paparazzis. Ens coneixem?

   

  Avui hem començat el curs i hem aprofitat per fer de paparazzis i saber coses sobre els companys i companyes del curs.

  Què us sembla si ens presentem al nostre nou blog? Començo jo? Som-hi, doncs!

  Em dic Emma i tinc 36 anys. Sóc de Barcelona i visc a Nou Barris amb la meva parella i la nostra filla Nora que setze mesos. Sóc professora de català al Consorci per a la Normalització Lingüística des de fa aproximadament 10 anys. M’agrada molt la meva feina.

  En el meu temps lliure m’agrada sortir amb els amics i amb la família,  passejar per la ciutat, llegir. També m’agrada molt fer manualitats: ganxet, punt, coses amb feltre…

  Bé, ara us toca a vosaltres! Ànims! A veure qui és el primer!

  Emma

 1. Vanessa

  04 abr. 13
  12:19 #

  Sóc la Vanessa, sóc d´Asturias, tinc trenta-dos anys, fa onze mesos que visc a Montcada I Reixac amb el meu xicot, es diu Juan.
  Jo tinc un fill, es diu Javi.
  No tinc treball, sóc mestressa de casa.
  En el meu temps lliure m’agraden les manualitats amb feltre.

 2. Ian

  04 abr. 13
  12:20 #

  Bon día Soc el ian, Soc de Cuba y visc a Montcada i Reixac fa deu anys amb la Meva familia.
  Tinc una germana que as diu Liudys i tinc dos nabot un te 14 anys i la mes Petita te 4 anys
  Soc dependent de una botiga de roba en Castelldefels, me agrada molt la Meva faina.
  Stic molt contén de comenza el curs de català.
  Els meus companys son molt en rutlla i la Emma es mol bona mestra

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!