• Mirem programes de TV en català?

    En aquesta entrada trobareu dos enllaços per veure programes de televisió en català. Un és TV3 a la carta, aquí podreu veure tots els programes de les diferents cadenes de la televisió pública catalana, penseu que alguns dels programes tenen subtítols, només els heu d’activar. L’altre és BTV a la carta, la televisió de Barcelona. Us animo a què busqueu els programes que més us interessin i els comenceu a veure.

    Feu un comentari sobre si heu trobat algun programa, si heu pogut posar els subtítols, si l’enteneu, etc.

    TV3 a la carta

    BTV a la carta baixa (5) baixa (4)

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!