• Què feies a les vacances quan eres petit?

  Verano

   Aquesta setmana els alumnes del nivell Bàsic 2 hem après a utilitzar el  passat. Per practicar-lo, us explicarem què feiem durant les vacances quan  érem petits.

 1. Vanessa

  14 abr. 13
  17:08 #

  Quan érem petites anàvem tota la família a un càmping de Valladolid, Segòvia, o si els meus pares treballaven, les meves germanes i jo ens quedàvem a casa de la meva àvia.
  Al càmping havia piscina, més nens, així que jugavem tots junts, a casa de la meva àvia anàvem al camp de footbool, teneamos en una torre de llum, un gronxador, amb unes cordes grosses i una roda de cotxe. Ens ho pasavamos molt bé.

 2. Ian

  15 abr. 13
  13:36 #

  Quan era petit i acaba el curs, als mesos de juliol i agost eran las vacances que a cuba les deien las vacances llargas tenien dos mesos per fer lo que mes ens agradarà. La meva mare i el meu pare am portaven a casa dels meus avis. Vivien al camp en un poble molt petic, tenien pocs veïns i tot era verd, tenien caballs i ovelles. També i àvia un riu, a las tardes anavem la meva cosina i jo a nadar. També anavem a agafar ocells per donarli al gat de la casa, jugaven a pujar als arbres, a fet i amagar i a la baldufa, me agradava molt anar a casa seva i als temp se anava volan. Me costava molt començar el cole després de las vacances

 3. Giovanna

  15 abr. 13
  22:24 #

  Vacantes de Perú es des de mitjans de desembre a febrer quan va ser l’estiu.
  Quanta era petita anavem a la platja amb els meus pares i germans.
  M’agradava jugar amb la sorra i construir castells de sorra, tambe anava a la piscina per a nedar.

  Tot el temps jugava amb els meus veins a la cuina, saltar a corda, a la pilota, m’agradava molt la meva vacances.

 4. Juliettte

  15 abr. 13
  23:46 #

  hola … les vacances a Colòmbia són enmig d’any només un mes, quan era petita no sortíem cap lloc perquè la meva mare havia de treballar, però el meu germà gran i jo no la passavem molt bé, jugavem a futbol, a bales, a bolibol i alguns caps de setmana que la meva mare podia ens llebaba a piscina i passavem un dia molt meravellós

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!