• Digue’ns quin mitja de comunicació en català t’ha agradat més!

  baixaAquesta setmana hem comentat els diferents mitjans de comunicació que tenim en català, tant pel que fa a cadenes de televisió, emissores de ràdio, diaris i revistes. Compartiu amb la resta de companys els mitjans que heu investigat i expliqueu quin heu triat i perquè, expliqueu-nos com és aquest mitjà, què ofereix i què hi podem trobar.

 1. Paul

  12 abr. 13
  19:02 #

  Bona tarda, m’agrada el programa de tv3 Divendres, aquí es coneixen pobles de Catalunya, a més m’agrada llegir el diari La Vanguardia en català especialment la secció de cultura i les entrevistes que vénen a la contra portada.

 2. María

  14 abr. 13
  17:28 #

  Bona tarda, m´agrada llegir el diari La Vanguardia quan vaig en tren a treballar. M´agrada llegir les cartes d´opinió, i les noticies d´ actualitat. També m´agrada molt, llegir les entrevistes de la contraportada, perque parla gent amb vidas, aficions i treballs molt interessants.

 3. Matti

  14 abr. 13
  20:19 #

  Nosaltres (Jenny, Robitela, Diana, Fabiola, Matti) vam triar al diari Vanguardia. És un diari amb molta tradició, ja que es va fundar ja en 1881 (per un noble). Per tant, es u dels diaris més antics de Catalunya.

  Vanguardia surte diariament i es edita a Barcelona. A clase es va comentar que especialment la secció de la noticies internacionals és de molta qualitat. Ara bé, al llegir aquest diari també es important que es té en compta que estem parlant de un diari pro-català y liberal (es dir, de la dretta política).

 4. cheikh madhoun

  15 abr. 13
  23:56 #

  hola bona nit se que es molt tard d’escriure un comentari sobre els mitjants de comunicacio’,nos agrada tot sort de mitjant amb el us del català,sera audiovisual com la tele ,la radio,o escrit com la premsa, en general(diaris,revistes, novelas ,llibresect…)pero encara ens agrada molt els programes de tv3 personalment el( DICTAT)es un programemolt ric de paraules,sinonyms i moltes coses, hi ha una reviste molt interesant que es diu DECINE es un reviste que trobo força be interesant ,et dedica al coneixement del cinema a nivel catalài del mon.

 5. Caren

  16 abr. 13
  11:48 #

  Bon dia, el meu grup (la Conchi, la Rosa, la Malu i jo) vam triar el 324.cat com el canal de TV que més nos agrada, perque podem estar informades i actualizades del que passa a Catalunya y al món. La web de aquest canal de TV es molt interactiva, ja que a més de llegir les noticies, també es possible mirar vídeos e imatges amb les noticies de actualitat. També es pot veure en directe el que transmeten o si ho desitges a la carte. És interessant que per aquells usuaris que és agrada participar hi ha una secció que és anomena “El meu 324” on poden col-laborar a la construcció de noticies i també fan moltes enquestes per que opinis. A més de la TV i la web també es pot seguir al 324 a les xarxes socials com Facebook i Twitter; i hi ha una aplicació per mobils.

 6. Simona

  16 abr. 13
  15:49 #

  A mi també m’agrada el programm de 324 perqué hi ha noticias en cada hora del dia. Jo vaig mirar també el canal 33 on hi ha molts documentals en temes socials. Més on pot mirar programes de cinema, comentari de pel.licules i programes de música. interessant és el programm que es diu “Valor afegit” que té la tasc de diffondre i divulgar el món de l’economía a traves d’un linguatge comprensible (els temes actuals de la crisi o el problema de l’atur).
  Vaig mirar també el programa Super 3 que és dedicat als nens. Aquí hi ha jocs, séries per als nens i un programa que és diu “Info K” que es informació pensat per a nens.
  El diari que més m’agrada és l’Ara perqué dona noticias curtas i articles que enfrontan més aprofundit un tema corrent.

 7. Liudmila

  22 abr. 13
  11:39 #

  Bon dia. Entre totes emissores catalans de ràdio que tenia el nostre grup( Denya, Audrey, Maria, Luda) hem triat icat.cat perquè té una gama de programes molt àmplia. Hi ha programes de diferents estils de música, sobre el teatre, la cinematografia, la lectura i l’esport. També conviden moltes persones, com a responsables d’editorials, escriptors, músics etc., que fan les tertúlias molt interessants. Hi ha la informació molt completa sobre la agenda cultural de Catalunya inclòs els esdeveniments per als nens. Animen al públic regalant els llibres i les entrades al teatre i als concerts.

 8. SAMUEL

  22 abr. 13
  16:16 #

  hola bon dia, em refereixo a que la idea del bloc i molt interessant, ja que ens ofereix diverses opcions de finestres infitas aprendisagens …. , Agraeixo la seva paciència i dedicació per donar-nos un pou de la teva vida

 9. rolando

  23 abr. 13
  14:01 #

  hola ami m’a tocat investigar del canal 3/24 i és on donen les notícies les 24 hores i hi ha informació actual d’esports el temps i totes les notícies del moment

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!