• No has vingut a classe? Consulta aquí què hem fet!

  En aquesta entrada trobareu què hem fet durant la setmana i els deures que s’han de fer. Cada setmana un dels companys de classe posarà tota la informació al blog. images (1)

 1. veronica garcete

  18 abr. 13
  6:31 #

  Hola a tots!!
  Bevinguts al bloc del curs.!!!
  Aquesta setmana hem començat la unitat 2 i hem aprés la conjugació dels verbs indicatius en primera,segona i tercera persona
  1ª persona :ar- ejemple : organitzar
  2ªpersona :ar,re ejemple:atendre
  3ª persona:ir- ejemple : fregir.
  També els verbs incoatius i verbs purs.
  Els deures per a la setmana vinent son:
  * Llegir el llibre las Taules d`Olivia pagines 3 al 16
  * Exercicis Unitat 2: pagina: 9 -3
  pagina: 10_5
  pagina : 11_ 6
  * Llegir el conté del grup.
  Us animo compyns a escriure al blog..!!!

 2. mcampoy

  19 abr. 13
  12:30 #

  Hola a tothom!

  Al Bàsic 2 del vespre també hem treballat els verbs incoatius i els verbs purs (3a conjugació). Recordeu que els verbs incoatius afegeixen -eix- entre el radical i la terminació del present d’indicatiu. També hem preparat el conte que llegirem el dia de Sant Jordi.

  Per a la setmana vinent teniu les tasques següents:

  – Llegir el llibre les Taules de l’Olívia de la pàgina 3 a la pàgina 16.
  – Exercicis del Quadern d’exercicis: pàg. 9 – ex. 3, pàg. 10 – ex. 5 i pàg. 11 – ex. 6.
  – Acabar de preparar el conte de Sant Jordi.

  Us animo a participar en el blog!!

 3. Sara I. Nochebuena P.

  25 abr. 13
  12:58 #

  Hola Montse,

  que han treballat la classe passada i cuales són les tasques?

  Fins despres,

  Sara

 4. mcampoy

  25 abr. 13
  14:02 #

  Hola, Sara,

  Vam acabar de llegir els contes, vam comentar en grup què ens ha´vien semblat, també vam parlar de la diada de Sant Jordi i no vam fer res més. Avui seguirem amb la unitat de la feina.

  Fins després!

 5. mcampoy

  26 abr. 13
  11:53 #

  Bon dia!

  Aquesta setmana, als B2 hem continuat amb la unitat 2, després del breu parèntesi de Sant Jordi. Hem corregit les fotocòpies dels pronoms febles i hem practicat: el, la, els, les i en. També hem omplert uns textos amb els pronoms que hi faltaven. I hem corregit els deures del quadern, practicant els verbs incoatius. A més hem començat a treballar a classe el llibre “Les taules de l’Olívia”.

  Per a la setmana que ve, heu de fer:

  – Redactar un text d’unes 50 paraules, com a mínim, explicant com és el vostre cafè o bar o lloc de trobada amb els amics preferits. Expliqueu qui hi va, d’on són, què s’hi pot prendre i menjar, on és situat, com és per dins, com són les persones. Aquest text l’heu de penjar al blog i qui no pugui fer-ho al blog, per escrit en un full i me’l doneu la setmana vinent, el primer dia de classe.

  – Llegir el capítol “La Tafanera” i la història que l’acompanya, els veïns que tafanegen sobre les persones del barri.

  – Buscar anuncis de feina als diaris i portar-los la setmana vinent. Els anuncis de feina han de ser en català. Els podeu buscar a La Vanguardia, al Tot Sant Cugat, o a qualsevol diari en català.

 6. Jean-François

  28 abr. 13
  22:00 #

  El meu lloc de provada favorit es a prop de la Plaza Urquinaona a Barcelona.
  Es un Café restaurant on es pots senar o dinar tapes y raciones molt variat i Fresques.
  com las carxofes al vi d’oportú o anxoves molt saboroses.
  Hi ha molt poc turistes i Pots encontrar essencialment gent del barri o persones que treballen en la zona durant la setmana.
  Es un lloc molt personalitzat on hi ha fresc en blanc i negre en les parets, que representen lloc de Barcelona.
  Es molt tranquil per xerrar i es la meva dona qui m’ho ha ensenyat.
  Es diu casa Alonso.

 7. Julia

  29 abr. 13
  18:14 #

  Tinc un lloc que me agrada molt. És un cafè italià que està a prop de la casa meva. Es diu “Toch Italia”. Vaig a decobrir 2 mesos passats. L’amo és italià, molt simpatic. Ell i altres parlan italià i la carta és en italià també. El menjar (pizza) és tan bona que a l’hora de sopar hi ha una cua i sempre pots trobar al carrer algú que porta una pizzes d’aquest lloc.

  Des de fora és un lloc sense res interessant. De veritat és un lloc pequieño però a l’estiu es pot seure fora, en un carrer peatonal molt agradable. La gent arriba aquí per menjar un lunch al migdia. Normalment, són homes perquè per a una noia és impossible menjar tot “menú”. Jo sempre com una pizza i demano un cafè italià amb tiramisu. És bonissim tot!

 8. Julia

  29 abr. 13
  18:15 #

  “Touch Italia”

 9. Perla Larco

  04 maig 13
  12:21 #

  El meu lloc preferit, és un bar-restaurant amb terraza que està situat a Castelldefels d´avant de la platja. Es un joc ideal per poguer picar o menjar una gran varietat de peixos, mariscos i carns acompanyats d´una gran carta de vins, cava, refrescos i sobretot la sangria fresqueta i ben feta.
  Els clients que venen son molts de la ciutat de Barcelona o molts turistas. Sempre n´hi ha molta gent que entren i surten del Bar.
  Salutacions a tots.

 10. freddy

  04 maig 13
  18:07 #

  Hola bon dia,soc el Freddy jo em neuneixo ammb els meus amics els caps de setmana a la peñya Madridista que esta prop de la plaça del coll,per poder conversar una mica i veure els partits de futbol;clar que també ho acompanyem amb unes tapes molt riques i unes cerveses bén fredes.
  El Bar és molt acollidor,esta decorat amb fotografies,posters i souvenirs exclusivament del Reial Madrid.
  salutacions a tots…….

 11. Sara I. Nochebuena P.

  07 maig 13
  15:55 #

  Jo no tinc un lloc preferit, al meu m’agraden els cafès on pugui prendre un bon cafè acompanyat d’alguna cosa dolç com un pastís.
  M’agrada que tingui espais oberts i aquest lluminós. També que sigui un lloc on pugui menjar alguna cosa com una amanida, entrapant, etc.
  On pugui anar amb les meves amigues, amb el meu beu, parella o sola.

  A Sant Cugat hi ha un lloc que es diu Qguay que és per prendre cafè i hi ha molt espai perquè el meu beu jugui, que és important quan vaig amb el. També aquesta el cafè de tarttatin, que és un lloc petit però acollidor.

  Salutacions a tots

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!