• Cinema en català i fet per catalans

    Alguns m’heu preguntat per pel·lícules catalanes, us deixo aquesta adreça d’internet on trobareu cinema català o dirigit per catalans. Ja em direu que heu vist i si us ha agradat! Deixeu un comentari al blog!

    baixa (6)Cinema català

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!