• Què ha passat?

  Aquesta setmana hem començat a parlar dels accidents que ens poden passar estant a casa o anant pel carrer, tot per practicar i reforçar el passat recent (haver + participi). A classe heu explicat en grup petits accidents que us han passat i heu triat d’entre tots el més divertit. Ara l’heu de compartir amb la resta de companys. Si voleu, començo jo!

  Aquesta Setmana Santa, he estat a casa del meu germà. Al menjador tenen un finestral que dona a la terrassa. A l’hora de dinar i he anat a cridar a les meves nebodes que eren fora jugant. Tota decidida he anat cap al finestral i m’he donat un cop que m’ha fet veure les estrelles!!! M’ha sortit un bony al cap com quan era petita, i m’hi alallar gel i una moneda per baixar la inflamació!!

 1. Paul Tandalla

  22 maig 13
  12:24 #

  En el nostre grup aqueste es el accident mes singular:

  El Pelle quan tenia deu anys va saltar i va caure sobre el seu braç, se’l va trencar en dues parts i es va quedar en forma de “S”, el seu pare es va desmaiar de la impressió.
  El van portar al hospital i el metge el va enguixar per dos meses.

 2. Simona

  22 maig 13
  15:23 #

  La Simona viu a La Floresta, al Parc de Collserola. Una vegada quan estava passejant al parc, que li agrada molt, va caure a l’aigua de la Rierada. Intentava de travessar el riu saltant d’una pedra a l’altra, va caure a l’aigua de cul i es va mullar tota.

 3. Anna

  22 maig 13
  22:37 #

  El accident més divertit que li ha passat al Cheikh es el següent:

  Ell sortia de casa per anar a treballar. Quan sortia de l’estació del tren a Sabadell, al pujar les escales no va veure el vidre que estava davant sense cap senyal. Ell pensava que era la porta i es va picar el cap.

 4. Nataliia

  27 maig 13
  23:43 #

  Un día a l’estiu a Xile en Joan amb el seu fill passejaven amb bicicletes amunt del volcà.Era un camí de terra i amb moltes pedres petites i corbes.Llavors quan van baixar el camí era inestaple.En Joan va perdre el control de la bicicleta i va caure a terra.Ell es va quedar una estona inconscient i sense respiració.Aleshores el seu fill de 10(deu)anys es va espantar i es va apropar al pit del pare.En aquest moment va ajudar a reanimar el seu pare. Quan en Joan va començar a respirar tots dos es van posar contents.I després d’aquest accident el petit va continuar la baixada sol i en Joan va baixar caminant amb la bicicleta.

 5. Denya Salgado

  29 maig 13
  8:31 #

  En el nostre group (Rosa, Conxi, Manuela, Caren i Jo),

  Doncs una vegada la Conxi estava de vacances i li va demanar a la dona de fer feines que anes a casa seva uns dies abans per neteijar-la. Aquesta dona va pensar que era millor treure la llum per estalviar energia i evitar accidents. La Conxi tenia un aquari molt gran i bonic, ple de peixos. Quan la Conxi va arribar a casa seva es va trobar una pudor molt forta. I quina sorpresa va trobar que no solament estaven tots els aliments de la nevera podrits que fins i tot, tots els peixos estavan morts. La Conxi va voler matar a aquesta noia. Pobrets els peixos i tot per estalviar energia.

 6. Fabiola Vivas

  04 juny 13
  19:51 #

  fa uns 5 anys estava preparant quatre quesillos (dolç típic de Veneçuela, que és molt bé) estava fent el caramel per al motlle (i com era molta quantitat) m’ha caigut una bona proporció de caramel a la mà esquerra, la ferida ha estat molt forta, tant que àdhuc conservo la ferida 🙁

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!