Presentem-nos!

vintage_polaroid_by_xxcrazy_princessxx2

Avui hem començat el curs i hem aprofitat per  presentar-nos i saber coses sobre els companys i companyes del curs. De mica en mica ens anirem coneixent millor, però, de moment, què us sembla si ens presentem al nostre nou blog? Començo jo? Som-hi, doncs!

Em dic Emma i tinc 36 anys. Sóc de Barcelona i visc a Nou Barris amb la meva parella i la nostra filla Nora que setze mesos. Sóc professora de català al Consorci per a la Normalització Lingüística des de fa aproximadament 10 anys. M’agrada molt la meva feina.

En el meu temps lliure m’agrada sortir amb els amics i amb la família,  passejar per la ciutat, llegir. També m’agrada molt fer manualitats: ganxet, punt, coses amb feltre…

La meva llengua materna és el castellà (el meu pare era aragonès i la meva mare és de La Rioja), tot i que des de petita vaig anar a una escola catalana, on vaig aprendre el català. També una mica d’anglès, tot i que em costa parlar-lo. Aprendre‘l millor és la meva assignatura pendent.

Bé, ara us toca a vosaltres! Ànims! A veure qui és el primer!

Emma

Print Friendly, PDF & Email