• Què hi ha a casa meva?

  Aquesta és casa meva, és molt gran! Té una entrada, un rebedor, una cuina, un menjador, una sala, un bany, un dormitori, un estudi i un terrat. Al rebedor hi ha un penjador, un moble, un llum i una prestatgeria. Al menjador hi ha una taula, unes cadires, un bufet,  una làmpada, un quadre, unes estovalles…

  Aquesta setmana hem acabat la unitat 4 i hem parlat de què hi ha a casa i què no hi ha. Ara toca practicar-ho! Expliqueu com és casa vostra i què hi ha.

   

  la casa

 1. Vanessa

  14 nov. 13
  18:22 #

  Jo visc a prop de l’estació de Vollpalleres i lluny del Monastir.
  Vivim en un pis preciós i nou. És un pis gran i clar, hi ha molta llum.
  Casa meva té dues piscines i jardí comunitari. L’edifici és força nou.
  El meu és un tercer pis.
  Hi ha ascensor, calefacció de gas i aire condicionat.
  Té una terrassa, un rebedor, un passadís, una cuina, dos banys, tres habitacions, un menjador i un safareig.
  A l’entrada hi ha un petit rebedor amb el porter automàtic, L’alarma, el quadre de llums, tres quadres, un moble i un penjador.
  A L’esquerra hi ha la cuina. De la cuina se surt a la terrassa però també del menjador.
  La cuina és gran, llarg i ample. A la dreta hi ha mobles, la nevera, la taula i quatre cadires. Davant hi ha una finestra bastant gran. A L’esquerra hi ha més mobles i calaixos, el rentaplats, el microones, la vitroceràmica, el forn, la pica, la campanya i l’encimera de granit.
  Davant hi ha el menjador. És gran, clar, molt llarg y bastant ample. A dins hi ha la taula, sis cadires, el bufet, el televisor, dos sofàs, la taula de centre, una tauleta per el telèfon i un rellotge molt gran. Per decorar hi ha un quadre, un llum le peu, moltes figures i espelmes perquè m’agradan moltíssim. A més a més hi ha plantes al menjador. També hi ha dues finestres grans per tant hi ha molta llum.
  A la dreta del rebedor hi ha un passadís. En aquest passadís hi ha un armari encastats..
  Hi ha un safareig amb la rentadora, l’assecadora, una pica petita, el termo i el moble per la roba bruta. Aquesta cambra es molt petit i és l’única estança sense finestra. Té una porta corredissa. A la dreta té les habitacions de els meus fills, l’Alex i el Iván. Davant hi ha la habitació de matrimoni. A l’esquerra hi ha un altre bany.
  La habitació de l’Alex no és petita ni gran. Hi ha un llit petit, un armari encastat molt gran, una prestatgeria petita amb llibres, una cadira, una taula petita i un moble per joguines. Hi ha molts playmobil per l’habitació. Hi ha una finestra i la habitació té molta llum. A més a més hi ha peluixos damunt del llit.
  La habitació de el Iván tampoc és gran ni petita. Hi ha un llit gran, una taula gran, una cadira, un armari, una prestatgeria amb llibres i també hi ha prestatges amb cotxes i motos petitas. Hi ha una finestra i també molta llum.
  La meva habitació és la més gran de les tres. Hi ha un llit molt gran amb quatre calaixos sota, un capçal amb prestatges als costats, dos mobles sobre el llit amb espelmes i cremadors, dos miralls, dues còmodes i dos armaris encastats. Hi ha una finestra i molta llum. També hi ha un bany dins de la meva habitació de matrimoni. Aquest bany és gran. Té un vàter, la banyera, un moble amb lavabo, un mirall, el bidet, una paperera, l’estora de bany, les tovalloles i una prestatgeria petita. A més a més hi ha una finestra petita en aquest bany.
  L’altre bany está davant de l,habitació de el Iván. Aquest bany és més petit. Hi ha un vàter, una dutxa, un mirall, un moble amb encimera i lavabo, una prestatgeria, una paperera, l’estora de bany, les tovalloles i un tamboret petit per l’Alex.
  Jo tinc garatge i traster al primer soterrani.

 2. Jenifer

  15 nov. 13
  23:13 #

  Soc la Jenifer. Visc a Barcelona, al carrer Ferlandina. Jo visc en un pis amb la meva amics. Jo visc a prop de
  de l´mercat de Ronda Sant Antoni i Cines Renoir Floridablanca. Pero jo visc lluny d l´plaça de Catalonia.
  Visc en un pis antic pero es molt gran, clar,i hi ha molta llum. Hi ha un ascensor i de l’escala. El meu pis es la primera planta. Dins de la casa hi ha tres grans habitacions, una cuina llarg al mateix temps que és el nostre menjador, una cambra de bany, un passadis, una sala gran, un safareig i un balco. A la meva habitació hi ha dos llits, prestatge per a llibres, una taula, armaris de robas i armaris amb botas i sabates, un ordinador, pantalles de làmpades,i molt fotos.

  Al salo es gran i clar. Hi ha una televisió amb karaoke, dos grans sofàs, una taula gran, dues llums brillants, dos escalfador, plantas amb flors, moltes decoracions diferents, telefon i molts fotos.
  Costat dret a la sala d’estar és la cuina. L´cuina es clar, llarg i gran perquè és on mengem al mateix temps. Hi ha una gran i àmplia taula amb deu cadires, un nevera, una olla d’arròs, molts plats, culleres, ganivets de cuina, cassoles,un forn de microones, batedora, un rellotge blanc gran i etc. Al davant de la nostra cuina hi ha un balcó. El balcó amb algunes plantes, cactus i herbes. Al costat de la cuina és la safareig. Dins de la safareig hi ha una rentadora i planxa per a la roba. A l’altre costat de la casa és el bany. A l’interior tenim un vàter, un mirall llarg i ample, una dutxa mirall , una paperera, l’estora de bany, champu, alguns pasta de dents, gels de dutxa, pintes i tovalloles. Al costat esquerra de bany és la puerta principal. Al davant de la casa hi ha una catifa i plantes amb flors.
  M’agrada molt la nostra casa perquè tenim un bonic i acollidor veïns. Estem a prop també d’un centre comercial i un mercat.

  Bon cap de setmana 🙂
  Ens veiem el dimarts 🙂

 3. Ninfa

  16 nov. 13
  13:13 #

  Hola, soc la Ninfa!
  Visc en una casa que es bastant gran. Casa meva té dos pisos, un pati darrere i també n´hi ha un davant. En les patis hi ha molts plants en tests.
  En la casa, al piso principal, hi ha una cuina oficina, un menjador, un bany, una sala i dos dormitoris. La cuina es petita pero molt obert amb llum de tots els vents. En la cuina, hi ha una barra Americana amb tamborets, una rentaplats, un forn, una cuina de gas, una nevera i calaixos i armaris en color blanc.
  Se entra a la casa al menjador, que és també el rebador que té un penjador i una tauleta per el telefon. Al menjador, hi ha la taula, sis caderas i una trona. També, n´. crockery and . hi ha un buffet amb dos armaris I tres calaixos per les vaixella.
  Al bany, hi ha la dutxa, el water i el lavabo. Sota el lavabo hi ha dos calaixos que conté xampu, condicionador i diverses locions i pocions.
  Al sala, hi ha una sofa, un television, una estora vermell fosc i també, una estora menys greu de nombres de colors brilliants amb molts joguines. N´hi ha cortines amb flors i papallores vermelles.
  Al dormitori, hi ha una llit doble, dos taulettes de nit i un armari alt. També, n´hi ha una comoda estret. Al dormitori té cortines blau.
  A la planta superior, hi ha el despatx. N´hi ha un escriptor, un ordenador amb torre i una sofa per descansar després de tot el traball dur!
  En l áltre dormitori, hi ha un llit individual, un armari, una petita comoda de color blanc i cortines de colors taronga i verd amb rattles.

  Aixo és tot!

  Fins dimarts.

 4. Agni

  16 nov. 13
  21:02 #

  Visc en un pis gran i lluminós. El rebedor és petit, les parets són de color negre i gris. Hi ha penjat un mirall i tres quadres petits, hi ha una tauleta de vidre i un gerro al costat de la porta.
  També hi ha un armari encastat. Des del rebedor es pot accedir a la cuina i també cap al saló. La cuina és a mà esquerra, és gran i té molta llum, hi ha una finestra molt gran.
  Hi ha una nevera, una cafetera, una vitroceràmica, un microones i un rentaplats. Els mobles són de color fusta clara. Les parets són de color ocre.
  A prop de la finestra hi ha una taula amb quatre cadires i un banc. Hi ha un televisor penjat a la paret.
  Al costat es troba el safareig, és petit i de color blanc. Aquí tenim la rentadora i l’assecadora, també hi ha la pica, el moble blanc, la caldera i la finestra.
  El saló és molt gran, és de color blanc i negre, igual que tota la seva decoració. Té dues finestres grans, hi ha un balcó. Hi ha una taula amb sis cadires, un sofà gran i una tauleta de centre.
  No hi ha molts mobles, tan sols hi ha un bufet, una prestatgeria i un moble pel televisor. Al costat del sofà tenim una tauleta petita on hi ha el telèfon i el llum. Hi ha dos quadres a la paret i un rellotge.
  Des del saló es pot accedir, pel passadís, fins a les habitacions, que n’hi ha tres.
  La primera habitació és un despatx i és de color verd. Hi ha moltes prestatgeries i armaris. La finestra és gran com les de les altres habitacions.
  Hi ha un armari encastat molt gran, un escriptori, una butaca i també una màquina per córrer que hauríem de fer servir més sovint 🙂
  L’altra habitació és de la mateixa mida i és de color violeta. També hi ha un armari encastat molt gran, una tauleta, una butaca de pell, dues catifes, una de color blanc i una altra de violeta.
  Hi ha tan sols una prestatgeria amb unes espelmes, gerros i fotos. Hi ha un televisor, un puf petit de color lila i un mirall.
  A l’altre costat del passadís hi ha un bany, és de color blanc. No és ni gran ni petit. Hi ha una banyera, un vàter, un bidet, un lavabo que té un moble a sota i una finestra.
  Al final del passadís arribem al dormitori que és a la dreta, l’armari vestidor a l’esquerra i davant un altre bany.
  El dormitori no és molt gran. Hi ha un llit de matrimoni i dues tauletes de nit, una finestra gran i un televisor penjat a la paret, no hi ha res més.
  L’armari vestidor és petit i és l’únic compartiment del pis sense finestra. Hi ha prestatgeries, calaixos i armaris per guardar la roba i un mirall enorme.
  Al bany hi ha una banyera, un vàter, un bidet, un lavabo i un moble. La finestra és a prop de la banyera. Hi ha un mirall gran, una estora i unes tovalloles.
  L’immoble és de nova construcció. Tenim una zona comunitària amb piscina i jardí. A baix tenim el pàrking i el traster.
  És una zona tranquil·la, sense comerços i sense soroll!

 5. lamia

  17 nov. 13
  14:03 #

  hola totom:
  jo visc a la floresta, a prop de l´estació de ferrócarrel .es un poble molt tranquil, visc en una sasa de dues plantas,visc a la planta de d´alt la meva casa te tres habitación i un menjador una cuiena,
  un bany hi ha balcó a la entrada de la porta a la dreta hi ha cuiena hi ha nevera hi ha una mecroonesi l´entadora també hi ha una cafetera hi ha moble de coló blanc despres a la dreta hi ha bany hi ha una banyera un lavavo hi ha un váter,un bidet hi ha un moble,hi ha una finestra molt petita. a la esquerra hi ha menjador hi ha dues finestres hi ha un sofá una tauleta amb quatre cadires hi ha un moble de coló negre i blanc,hi ha un televisor hi ha dues quadres despres hi ha un saló molt gran amb dicoració del meu pais hi ha dues quadres un mirall una taula hi ha un moble, a la meva avitación hi ha una llit un armari hi ha una maquina del jemnas un televisor dues lamparas dues tauletes de nit,hi ha una finestra un mirall,a la bitació del meu fill hi ha armari una doble llit un escriptori hi ha una finestra hi ha al moble es de coló lila i blanc,hi ha perchero un relotje un quadret,en al balcó hi ha un fregorifico,un armari per guardar coses.per mi es una casa bonica,i una sona tranqui-la lo que mes agrada la naturaliza!

 6. Mariela

  17 nov. 13
  21:21 #

  Hola, jo visc en una casa que te molt terreny,
  Es una casa normal amb tres habitacions una de matrimoni i dues de convidats.
  Tambe te una cuina bastant amplia amb electrodomestics, es de color marro i els mobles son blancs.
  El bany es gran te un moble vermell i la paret de color gris cendra.
  I per ultim el salo, es ampli amb finestres n’hi ha un sofa enorme i un moble baix amb la televisio, tambe n’hi ha una taula amb quatre cadires.
  A part d’aixo te jardi i tres horts amb tarongers i verdures de temporada.
  Bona nit companys!!

 7. Cristina

  18 nov. 13
  14:32 #

  Hola,

  Jo visc en un pis a prop del arxiu i de la estació de mira-sol, el meu pis dóna a un carrer per als vianants molt tranquil·la, és tot exterior amb molta llum, és un primer,té una gran zona comunitària amb jardí, piscina i gronxadors per als nens, hi ha una plaça de garatge gran i un traster en la planta d’a baix,el portal té una rampa amb moltes plantes per poder passar amb els carrets dels nens i l’ascensor és molt gran però es tanca molt ràpid.

  A casa meva hi ha una entrada amb prestatgeries per a llibres, dvds i cds, un moble un mirall i una llum de peu molt bonica, després hi ha un passadís pel qual passem a la cuina, l’habitació de’l meu fill , el saló i a un altre passadís que ens porta a la resta de les habitacions i banys.

  La cuina és bastant gran i té una zona per poder menjar hi ha armaris grans amb molts coses per cuinar, m’agrada molt experimentar en la cuina, el saló és gran i lluminós, sense cortines amb una terrassa amb taula i quatre cadires, a l’estiu ens agrada molt menjar en la terrassa, el saló té una taula menjador amb sis cadires una altra taula baixa prop de la televisió un moble per a la televisió i un sofà , hi ha quatre quadres bastant grans.

  L’habitació de l’Nico és petita, és de color blau i té un armari gran un llit petita una còmoda i dos mobles per a joguines i llibres, després tenim una altra habitació verda que és l’habitació de jocs i convidats, té un llit doble i moltes joguines, la meva habitació té llit de matrimoni un armari gran i quatre quadres que hem portat de diferents viatges i un bany, davant de l’habitació de jocs hi ha un altre bany que és el de l’Nico , decorat amb animals en les parets i té la seva banyera i les seves joguines i això és tot mes o menys

 8. Fabio

  18 nov. 13
  20:14 #

  Jo visc en un pis mitjà. Té un rebedor, una cuina, un menjador gran, dos dormitoris, dos banys un terrat , un traster, una piscina i jardí comunitari.
  Hi ha un garatge a sota del pis.
  El meu pis és una planta baixa . Hi ha un mirall al rebedor, a la dreta hi ha el menjador amb una taulla i sis cadires, una lámpada i un quadre.
  Hi ha calefacció i aire, no hi ha graella per fer barbacoes. És a prop del videoclub, botigas,restaurants, casa de cultura i lluny del gimnàs i també lluny del tren.
  Al volant hi ha parc per als nen.

 9. Amtonio

  18 nov. 13
  21:40 #

  Hola companys

  Visc en un pis al carrer Borrell a Sant Cugat a prop del parc de la Pollancreda, el pis es un primer i té quatre habitacions un salo menjador una cuina dos banys i una terrassa, també hi ha un traster i una plaça de pàrquing.
  A la entrada hi ha un rebedor i a dreta un passadís per anar a las quatre habitacions i a les banys. Les habitacions de las meves filles estan decorades al seu gust, una està pintada en fúcsia i l´altra en malva, las dos tenen un llit un escriptori per estudiar una cadira i armaris encastats. La habitació de la meva filla petita té moltes fotos del seu grup de musica preferit i un equip de musica en la de la meva filla gran no n´hi ha, ella té moltes llibres ja que li encanta llegir.
  A la habitació petita hi ha una taula gran un ordinador amb impressora una tele petita i un silló gran.
  A la habitació gran hi ha un llit gran dos tauletes de nit, te un espai amb un gran mirall
  Los banys són grans, u es dins de la habitació gran on hi ha una banyera però en l´altre no n´hi ha, té un plat dutxa.
  El salo es molt gran i lluminós, hi ha una mesa per menjar amb quatre cadires, hi un sofà y dos butacas entre els hi ha una mesa baixa sota una catifa també hi ha un bufet i una llibreria on ets la tele i un equip de musica. Por el saló es pot sortir a la terrassa que es llarg però estreta. A la terrassa hi ha una taula amb quatre cadires de fusta i moltes testos amb flors sobretot en primavera i estiu.
  La cuina no es massa gran però prou per poder menjar les quatre, també es poc sortir a la terrassa i es molt lluminosa.

 10. Carola

  19 nov. 13
  1:06 #

  Jo visc en un pis a Coll Favá. És un primer. És tot exterior, amb molta llum. Té un rebedor, tres habitacions, dos banys, cuina, saló menjador, una terrassa, un safareig i un passadís.
  A l’entrada hi ha un rebedor. És petit. A la dreta hi ha la cuina. És quadrada, amb una fenestra gran. Hi ha un safareig petit, amb la rentadora y els estenedors.
  A l’esquerra hi ha el saló menjador. És gran. Hi ha dos sofas, una taula de centre, una prestatgeria amb llibres, fotos, flors,… Dos tests, una taula de menjar, quatre cadires, quadres, un moble per el televisor. També hi ha una terrassa.
  Des de el saló es pot accedir al passadís, per anar a les habitacions i banys.
  La meva habitació és una suite i és la més gran. Hi ha un llit, dos taulas de nit, una calaxeira, un mirall. El bany es gran.
  La habitació de la meva filla es més petita. Hi ha un bressol, una calaxeira, un armari petit, un prestatge amb fotos i ninots.
  L’altra habitació es més gran. Hi ha dos llits i una taula per l’ordenador.
  Davant de la habitació de la Júlia hi ha un bany més petit. Hi ha una dutxa, un váter i un lavabo.
  També hi ha un traster i una plaça de parking al soterrani. I una piscina petita.

 11. mirian guevara

  25 nov. 13
  0:50 #

  hola,
  jo visc en un pis a Rubí es un baix.
  Té una entrada, un rebedor, una cuina, un menjador, una sala, un bany, dos dormitoris, un balcó,un safareig.
  Al rebedor hi ha un penjador, un moble, un mirall,un llum, dos quadres.
  Al menjador hi ha una taula, quatre cadires, una làmpada, dos quadres
  A la sala hi ha un sofá ,una cortina, un televisor,una butaca,una mesa petita,un llum ,un moble, una prestatgeries, un ordinador.
  hi ha dos dormitoris, el primer és petit hi ha un llit, un armari, cortina,una tauleta de nit, prestatgeries.
  el segon és mes gran té un llit, un armari, prestatgeries, dues tauletes de nit amb dos llums, un televisor.
  un bany petit que hi ha una banyera, un lavabo, un vater,una prestatgeria, un mirall
  fins dimarts

 12. delis

  25 nov. 13
  22:13 #

  hola sóc la delis viu prop de l’estació de sant cugat casa meva té un recividor 3 avitaciones 1 bany 1 Cosina un safareig un estenedor 1 balcó en el meu abitacion hi ha una tele un ordinador un llit una ràdio un armari

 13. alison

  25 nov. 13
  23:30 #

  hola jo visc a sant cugat en un pis té molta llum 1, rebedor, tres dormitoris, balcó, 1 cuina, un bany, al bany hi ha un moble, una banyera, un lavabo, un mirall, una cortina, a la sala hi ha un sofà, una taula de menjador, una cortina, dos quadres, una tele, al meu dormitori hi ha un, harmario, un llit, hordenador, una ràdio, dues tauletes 2 llums,

 14. sonaly dos santos lins

  26 nov. 13
  0:55 #

  Hola, sóc la Sonaly!
  Visc en un pis molt ben comunicat i nou, però una mica petit pel meu gust 😉
  El millor és la seva ubicaciò, está al costat de l’ estaciò de tren de la Floresta i molt a prop hi ha un forn de pà, una farmàcia, un supermercat, un poliesportiu, un veterinari, un dentista i algunes botigues. És un primer pis, tot exterior i molt lluminòs, té unes finestres grans. A l’entrada hi ha un rebedor i davant un passadis per anar a la sala. Hi ha una cuina i menjador en un sol ambient, un bany gran amb dutxa i els dormitoris tenen un tamany mitjà i n’hi ha dos. Tambè té aire condicionat, ascensor, plaça de parquig i traster.
  Aquesta és casa meva 🙂

  Fins dimarts!

 15. Ana Luz

  26 nov. 13
  6:34 #

  El meu pis té una sala , un menjador , una cuina, tres habitacions , dos banys , una gran terrassa , un traster , un garatge i una piscina comunitària . La sala té diverses portes de vidre cobertes per cortines , un gran sofà , un prestatge , un televisor sobre el seu moble , dos llums de peu , una taula de centre de vidre sobre una catifa mitjana , una altra taula petita sobre la qual hi ha un gran gerro . El menjador té una taula amb sis cadires de fusta i un estante.Mi habitació té una finestra , un llit, un armari , un moble amb calaixos i una taula d’estudi amb la seva cadira . El meu bany té una banyera amb una bella cortina , un lavabo , un wàter , un mirall i un moble amb calaixos . La cuina és llarga , té una nevera, un vitroceràmica , un forn mitjà sota de la vitroceràmica i un forn microones , una campana extractora , una pica , una caldera , diversos rebosters amb calaixos , un prestatge i una taula amb tres cadires . La terrassa té tres testos de les quals dues contenen flors i la tercera conté una palmera , a més hi ha una taula amb tres cadires ia un extrem de la terrassa per darrere d’unes portes de metall hi ha una màquina rentadora de roba i una per a assecar la roba .

  1. nancy

   26 nov. 13
   17:13 #

   hola sóc nancy viu a tres minuts de l’estació dels ferrocarils , és un pis d lloguer té tres habitacions un bany un bugaderia per rentar la roba un balcó amb les meves plantes , una cuina, sala menjador en això tinc dos sofàs drandes , un moble fins al sostre ai aquesta la tele 1 pescera del meu fill , uns quadres d fotofrafias familiars , un equip d musica , unes plantes aquàtiques d ombra i uns records q la meva cosina m va portar de egipte , després tinc un moble per posar llibre , quaderns de el meu fill i meu després, aquesta una tauleta del centre amb un gerro una planta gran de plàstic . després hi ha la taula gran de sis cadires però jo tinc res més quatre cadires , i na alfonbra per al sòl amb aquest fred q fa . les habitacions en una habitació gran hi ha dos llits 1 mia i l’altra lade meu fill , ahy estan els armaris cadascun d nosaltres un vetllador d meu fill i la meva també bo també aquesta posada la catifa , després ai un moble per a l’ordinador i els quadres d fotos, i també aquesta damunt del llit d meu fill les fotos enganxades a les cartolines ia la paret . hi ha moltes cosetes més . i en una altra dues habitacions aquesta uns inquilins i cadascun tenen el seu armari i el seu vetllador tele i ordinadors i moltes coses mes bo gràcies

 16. Nieves

  26 nov. 13
  16:19 #

  Bona tarda
  Visc en una casa al costat de l’estació de FCG de Mira-sol, és una casa molt lluminosa.
  Té dues plantes, un jardí i una pisicina.
  Al pis sota hi ha el saló, menjador, la cuina, un bany i una habitació.
  Al pis primer estan dues habitacions, dos banys i un despacho.Tambien hi ha una terrassa en una de les habitacions.
  El jardí té moltes plantes, una pèrgola i una petita piscina, és molt agradable estar aquí a la primavera i l’estiu.

 17. angie

  26 nov. 13
  17:45 #

  Bona tarda thoton
  soc l’angie visc a san cugat aprop del caprabo y llum de la estacio.
  La casa meva es un pis gran te un rebedor,un padasadis,una cuina,1banys .hi ha 3 habitacions,un menjador un trastero una terraza petita .la sala es clar hi ha molta llum i mouble,televisui,cortina,butaca.en el bany hi ha toballola,banyera, paperera,lavabo,i un terral ample.
  Que tinguin un bon dia.

 18. Karla Patricia Aguilar Palma

  28 nov. 13
  0:15 #

  Hola

  Bona nit.
  Soc la Karla viu a prop del monasteri viu a un tercer pis.
  El meu pis te tres habitacións , un menjador , un lavabo , una cocina , una bugaderia petit , en la meva habitació tinc una televisió , un llit , un armari , una taula petit , una prestatgeria .
  aquesta es la descripció del meu pis y la meva habitació.

 19. Luci Mery Quito

  28 nov. 13
  18:50 #

  Hola, bona tarda
  devant del gimnas, prop de l´’ajuntament.
  La meva casa te un mostrador a l’entrada, en el corredor una habitacio petita a l’esquerra, mes endevant te una cuina i un labavo petit, seguint el menjador, on estan els sofas, la taula i la televisio,mes enlla, dues habitacions: la gran i la petita, tambe el labavo i el pati de roba. Al ultim rinco tinc una terrasa amb la que es pot veure el Tibidabo.

 20. nancy

  03 des. 13
  17:55 #

  mark marquez canpeon de moto 2012 només 19 anys, comenso alos 4 anys.
  ve d’una família molt humil molt familiar, ja que em quedi sorpresa quan viu tot amb els seus pares, en un avitacion tan acollidor sense res de luxes com altres famosos. 1 muxaxo normal antetodo seva humilitat.
  ja que el poble de lleida (cervera) es conporta com un més del poble tranquil extrobertido. ja que legusta manejar la vicicleta aser esport, que no té el carnet de moto. però sité el carnet cotxe.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!