• Ens coneixem?

  BCN92AHola a tots!

  Benvinguts al bloc del curs!

  Ja fa una setmana que hem començat el curs, per tant, ja sabeu dir alguna cosa en català. Us proposo que comencem presentant-nos. Podeu dir el vostre nom, d’on sou, on viviu, quant temps fa que viviu a Catalunya i què us agrada fer.

  Començo jo, així en teniu un exemple:

  Em dic Maria i el meu cognom és Badia. Sóc catalana i visc a Barcelona. Tinc 30 anys. Sóc professora de català des de fa 5 anys. La meva llengua materna és el català. M’agrada molt estudiar idiomes.

  També m’agrada molt viatjar i anar al teatre, ho faig sovint. De tant en tant també m’agrada cuinar.

  I tu:

  -Qui ets?

  -D’on ets?

  -On vius?

  -Quants anys tens?

  – Quines llengües parles?

  – Què t’agrada fer?

  A veure qui s’anima a continuar! Ànims!

  Maria

 1. Liliana Bentivoglio

  21 nov. 13
  15:40 #

  Em dic Liliana i el meu cognom ès Bentivoglio. Sóc Italiana i visc a Cerdanyola . Tinc 46 anys Sòc òptica des de fa 20 anys.
  La meva llengua materna és el castellá .
  M’ agrada molt treballaren mia profesiò, llegir i viatjar.

 2. mbadiar

  21 nov. 13
  16:22 #

  Hola, Liliana,

  La teva llengua materna és l’italià o el castellà??

  =)

 3. Yailén

  21 nov. 13
  17:14 #

  Em dic Yailén. El meu cognom ès Fernández. Sóc cubana i tinc 38 anys. Visc a Cerdanyola, a prop de l’Ajuntament. Sóc farmacèutica. M´agrada molt llegir i ho faig sovint. També m’agrada ballar i ho faig de tant en tant.

 4. Josué

  21 nov. 13
  17:14 #

  Hola, em dic al Josué i el meu cognom es Aparicio. Soc Hondureny i visc a cerdanyola del vallés. Tinc 29 anys. Sóc enginyer informàtic des de fa 6 anys. La meva llengua materna es el castellá però puc parlar el angles i ara estic aprenent catalá.
  També m’agrada molt viatjar i jugar futbol, ho faig de tant en tant. També m’agrada moltissim jugar a videojocs. Fins ara.

 5. jose carmona

  22 nov. 13
  0:43 #

  Em dic josep soc mecanico de tornos,fresas, visc a cerdayola ,soc dandalusia visc a catalunya fa molts anys .me agrada molt viajar y pasejar. fer rutas per la muntanya.

  salutacions

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!