• Boomerang

  Aquesta setmana hem parlat de com era un dia de cada dia de les nostres vides fa deu anys i com és ara un dia de cada dia. Per practicar els passats que podem utilitzar per descriure-ho, hem treballat la cançó Boomerang de Manel. Aquí la teniu perquè la pugueu escoltar tantes vegades com vulgueu. A banda d’això i d’explicar-ho dilluns a classe, també us demano que expliqueu aquí en un comentari com com era un dia de cada dia de les nostres vides fa deu anys i com és ara un dia de cada dia.

Cap comentari

 1. Karla Patricia Aguilar Palma

  07 des. 13
  23:45 #

  Abans vivía a hondures treballava a una empresa de turismo estava tot el día en el treball . Desde les vuit del mati fins les cinc , dinava en el mateix treball perqué no tenia permis de surtir despres anava a la universitat estudiava contaduría pública Va tornar a casa mueva a les onza de la nit sopaba quant arrivava a casa peque la mueva mare tenia el sopa preparat.
  ARA visc amb les mevas cocinas i el avi que treball tot les días per la tarde vaig a valvidriera despres va tornar a casa meva a les 9 de la nit . Preparo el sopar i sopem tots junts tinc una vida molt estressat . Un cap al mes vaig a ballar amb les mevas cosinas aquesta es la meva vida.

 2. Claudia Rodriguez

  07 des. 13
  23:52 #

  Abans vivía a hondures treballava a una empresa de turismo estava tot el día en el treball . Desde les vuit del mati fins les cinc , dinava en el mateix treball perqué no tenia permis de surtir despres anava a la universitat estudiava contaduría pública Va tornar a casa mueva a les onza de la nit sopaba quant arrivava a casa peque la mueva mare tenia el sopa preparat.
  ARA visc amb les mevas cocinas i el avi que treball tot les días per la tarde vaig a valvidriera despres va tornar a casa meva a les 9 de la nit . Preparo el sopar i sopem tots junts tinc una vida molt estressat . Un cap al mes vaig a ballar amb les mevas cosinas aquesta es la meva vida.

 3. Araceli

  09 des. 13
  11:47 #

  Fa deu anys jo vivia a la ciutat de Mexic. Tenia poc temps de casada y la meva filla major, Julieta, estava recien nascuda. El meu marit y jo treballavamos jornada completa, aixi doncs, Julieta estava amb la meva mare gaira tot el dia. El meu dia començava abans de les 6 del mati y moltas vegadas terminava despres de las 11 de la nit. Dormia poc i pasava moltas hores dins del cotxe enmig del trànsit i de la meva oficina. Aixo si, estava aprop de la meva familia i amics de tota la vida; tambè comía moltas fruitas i verdures de allà que m’agradan molt i que ara fet a faltar.
  Ara visc en un bonic poble aprop de ciutat de Barcelona amb el meu marit y las meves filles. Treballo per projectes des de casa i puc combinar.lo amb atendre la familia. He fet amics nous, tinc mes temps lliure per gaudir, pero encara trobo a faltar la familia i amics de Mexic. M’agrada molt viure aquí.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!