• Sopa de cabra

  Aquest matí hem escoltat les exposicions orals sobre la sortida de cap de setmana, i alguns heu parlat del grup de rock català Sopa de Cabra. Aquí teniu una de les seves cançons més conegudes. Què us sembla? us agrada? L’enteneu? de què parla?

 1. Vanessa

  29 nov. 13
  11:35 #

  Sopa de Cabra és un dels millors grups del rock-pop en català. És una cançó molt canyera. La cançó l’Empordá parla de en Siset, nascut entre Blanes i Cadaqués (dos pobles preciosos de la Costa Brava), beu molt i sempre diu que es va a suïcidar però mai ho fa realment.
  Bon cap de setmana. Fins dimarts

 2. Fabio

  29 nov. 13
  14:15 #

  Sopa de Cabra és un grup espanyol de rock format a la província catalana de Girona.La cançó parla de Siset. És un borratxo perdut que es veu temptat constantment a suïcidar-se. No obstant això, la bellesa del paisatge que l’envolta-l’Empordà-li repta a seguir vivint, perquè no valdria la pena perdre-ho de vista per sempre. Una de les més mítiques de Sopa de Cabra, en homenatge a una de les terres més belles de Catalunya.
  Me agrada molt sopa de cabra, us deixo una otra cancio molt conenguda i bonica lletra.

  Bon cap de setmana. Fins dimarts

  http://www.youtube.com/watch?v=79foFSDoOxY

 3. Vanessa

  29 nov. 13
  15:03 #

  La cançó de en Fabio no és tan canyera però és molt maca també, Moltes graciès per aquesta cançó

 4. alicia

  01 des. 13
  13:18 #

  Sopa de cabra. Escoltant la canço mes o menys entenc que es un home que al cel no li espera ningu y que a l’infern no vol anar, ell esta boig per l’ampurda, la seva terra, el seu paissatge, el sue riu el Ter.hi ha trossos de lla canço que no entenc, quan canta el public

 5. Agni

  01 des. 13
  15:44 #

  A mi no m’agrada ni m’entusiasma aquest grup musical. Prefereixo un altre tipus de música com per exemple les cançons de Sergio Dalma. També m’agraden molt les cançons “Que tinguem sort” de Lluís Llach i “Em quedo al teu costat” de Teràpia de Shock.

  Fins dimarts!

  http://www.youtube.com/watch?v=PrEJ5eXva4g
  http://www.youtube.com/watch?v=gKrWv6otJyA

 6. Lorena

  02 des. 13
  18:29 #

  Coneixia la cançó, l’havia escoltat a la ràdio, però no sabia el nom del grup. M’ agrada força.

 7. Carola

  02 des. 13
  18:42 #

  Es la primera vegada que escolto Sopa de Cabra. M’agrada molt aquesta cançó.
  Parla de el Siset, un home que viu a l’Empordà, un lloc preciós entre Blanes i Cadaqués, que és un borratxo i está molt tocat per la Tramuntana. Sempre diu que se mataria, però mai ho fa perquè és més bonic l’Empordà.

  Fins demá!

 8. Molly

  02 des. 13
  22:34 #

  A mi no m’agrada… es la primera vegada que escolto aqueste grup. però estic molt segura que si escolto alguna altra em agradaran!!!

  fins demá!!!

 9. Cristina

  02 des. 13
  23:32 #

  He escoltado moltas vagadas parlar a la gent de Sopa de Cabra , però crec que mai els he escoltat, fins ara, la cançò em sembla bé, parla d’un tal Siset que ha nascut al emporda que beu més del compte i es vol suïcidar peró al final no se suïcida pel bonic del paisatge.

  La veritat és que m’agrada més la cançó sinó em paro a entendre la lletra, peró estic molt d’ acord amb el Siset que el paisatge de la costa brava és molt especial, m’encanta calella de palafrugell i les seves cales, que estas allí sembla que el temps no pass, es un lloc molt especial.

 10. Nancy Martinez

  03 des. 13
  7:55 #

  Es la primera vegada que escolto Sopa de Cabra.

 11. Ninfa

  05 des. 13
  18:27 #

  També sé aquesta cançó i sempre m´ha agradat molt, pero no sabia que era el grup.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!