• Us presento la meva família

  família

  Jo visc amb el meu xicot, el Ricard. Tinc dos germans. El meu germà gran es diu Xavi i viu amb la Sílvia, la seva dona. El meu germà mitjà, l’Ignasi, també viu amb la seva dona, la Maria. Ells viuen a Londres. La Sílvia i la Maria són les meves cunyades. La Sílvia és molt enèrgica i la Maria és molt treballadora. Totes dues estan embaraçades, així que aviat tindré nebots!!

  El Xavi i l’Ignasi tenen 35 i 32 anys. Els meus pares viuen a Barcelona i tenen 65 i 60 anys.

  El meu pare és alt i gros, però no està gras. Li agrada fer esport. Té els cabells blancs i porta ulleres. Té el nas i les mans molt grosses.

  Apa, ara us toca a vosaltres!

  A més, aquí teniu un parell d’enllaços per practicar el vocabulari de la família!

  http://blogs.cpnl.cat/parlemcatalalh/2012/10/04/sabeu-qui-era-tisner/

  http://www.edu365.cat/eso/muds/catala/mudsmots/nomcosa1/02_1.html

  Us animo a entrar-hi i practicar una miqueta.

   

 1. RONAL MONTAÑO OLIVERA

  30 nov. 13
  23:40 #

  Hola jo soc el Ronal, visc a Ripollet i soc de Bolivia,visc amb la meva dona i ells meus fills, la meva dona es diu Mary y te 33 anys, el meu fill grand es diu Marvin i la meva filla petita es diu Daira, ells meus fills tenen 12 y 10 anys, jo tinc 3 germans mes,ells vivuen a bolivia amb ells seus familiars, la meva filla petita te el cabell negre de pell morena te els ulls marrons fosc i és molt xerraira, es una mica grassoneta per molt bonica.

 2. Josué

  05 des. 13
  19:39 #

  Jo visc amb uns companys de pis, ellos són de colombia. Tinc una germana jove es diu Flor de Maria, jo soc el mes gran. Ara ella está estudiant y li agrada molt. La meva familia viu en honduras. La meva germana es molt maca, agradable i bonica. Te 19 anys ara, a més es petita, prima, els seus cabells son negres.

  La meva mare te 55 i al meu pare te 65. El meu pare es petit, te els cabells blancs i porta ulleres. La meva mare tambe es petita, la seva pell es blanca i te els cabells grisos.

 3. jose carmona

  07 des. 13
  0:44 #

  Hola em dic josep visc a cerdanyola La meva familia es:el pare quem vuitanta-nou ayns ,un germa ,petit que cincuanta-cuatre ayns,i una germana petita que cincuanta-tres ayns.. tots viuen a cerdanyola.

 4. Mario

  09 des. 13
  21:02 #

  Hola a tots:
  Jo soc el Mario, tinc 35 anys i visc a Cerdanyola amb la Esther, la meva noia. Soc de Madrid, concretament de Leganés. M agradan moltisim la fotografia i la musica.
  L´Esther te 30 anys i treballa en un clínica dental. Es molt maca y sonrient. Porta els cabells llargs i castanys. Es mes aviat baixeta com jo.
  Tinc dos germans mes grans que jo, el mes gran es de Cuenca i el mitjà de Madrid pero els dos viuen a Madrid
  El meus pares son jubilats i viuen a caball entre Cuenca i Madrid, depend del temps. El meu pare no es ni alt ni baix, mes aviat mitjan. Te els cabells blancs li quedan mots poquets. La meva mare es baixa, porta els cabells curts i marrons.

  ¡Ens veiem a classe!.

 5. Yailén

  17 des. 13
  15:52 #

  Em dic Yailén. Sóc cubana i tinc 38 anys. Visc a Cerdanyola, amb el meu marit l´Abel i el meu fill, el Darío. El meu marit es alt i prim. El meu fill té 3 anys, es alegre, li agrada parlar molt i escoltar musica. Jo tinc dos germans. El meu germà gran es diu Yoel i viu a Cuba. El meu germá petit es diu Yosvany i treballa a Brasil. Els meus pares viuen a Cuba i tenem 67 i 63 anys.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!