• Una notícia dels marcians

  Hola!

  Avui a classe hem après les parts del cos i hem llegit el poema “Una notícia dels marcians” de Miquel Desclot. Perquè aneu repassant l’entonació i la pronúncia, aquí us deixo un vídeo amb l’autor recitant.

  (el poema comença a partir del minut 1, 12, cap al final es talla però el teniu gairebé tot)

   

 1. María J. Sarmiento

  22 Gen 14
  14:12 #

  Merci, m’ha agradat. He trobat una informació interesant, des de la meva opinió, sobre aquest autor. ” Miquel Desclot ha traduit al català un centenar de poemes de Michelangelo Buonarotti al llibre SOL, JO, CREMANT A L’OMBRA publicat el 2010 (edicions Vitel-la)

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!