Quan era petita…

133Quan jo era petita, a casa meva, teníem un televisor molt gran, en blanc i negre. Quan s’espatllava, que passava molt sovint, li donàvem cops als costats perquè deien que així es veia millor! Feien molts pocs programes però a partir de l’any 1983 ja vam poder veure TV3 i l’oferta es va ampliar.

Recordo que teníem un cotxe molt petit, de color verd: el Seat 133. Anàvem a la muntanya tot sovint i no s’avariava mai!

Quan volíem fer una trucada, despenjàvem l’auricular i marcàvem el número de telèfon amb una rodeta que tenia l’aparell. El telèfon estava enganxat a la paret.34893976

Als anys vuitanta, jugàvem sovint al carrer. Jugàvem a saltar a corda; a un, dos, tres, pica paret; a pilota; a lladres i policies, etc. També teníem alguns videojocs molt senzills. Només podies jugar a un joc, però tot i així ens ho passàvem molt bé!

30251763
 I vosaltres? Quins records teniu de quan éreu petits? Què hi havia a casa vostra? A quins jocs jugàveu?