• Quan era petita…

  133Quan jo era petita, a casa meva, teníem un televisor molt gran, en blanc i negre. Quan s’espatllava, que passava molt sovint, li donàvem cops als costats perquè deien que així es veia millor! Feien molts pocs programes però a partir de l’any 1983 ja vam poder veure TV3 i l’oferta es va ampliar.

  Recordo que teníem un cotxe molt petit, de color verd: el Seat 133. Anàvem a la muntanya tot sovint i no s’avariava mai!

  Quan volíem fer una trucada, despenjàvem l’auricular i marcàvem el número de telèfon amb una rodeta que tenia l’aparell. El telèfon estava enganxat a la paret.34893976

  Als anys vuitanta, jugàvem sovint al carrer. Jugàvem a saltar a corda; a un, dos, tres, pica paret; a pilota; a lladres i policies, etc. També teníem alguns videojocs molt senzills. Només podies jugar a un joc, però tot i així ens ho passàvem molt bé!

  30251763
   I vosaltres? Quins records teniu de quan éreu petits? Què hi havia a casa vostra? A quins jocs jugàveu?

 1. asun

  27 Gen 14
  18:25 #

  Quan era petita, a la meva casa havia dos televisors, uno petit en blac i negre y altre gran en color, recordo que al principi teníem dos programes peró després ja veíem més. Teníem quatre bicicletes i anávem al rio els diumenges, tota la familia junta, per menjar. NO teníem telefon quan volíem fer una trucada anávem a casa de nostra avia. Jugávem amb les nines, a la pilota, a les cartes i a molts jocs de taula. Quan ens anávem a viure a Badajoz també ´jugávem a videojocs com el tetris, super mario bros…jugava molt al carrer amb els amics i em ho passava magnificament.

  Respondre

 2. Izaskun

  27 Gen 14
  19:39 #

  Quan era petita, una de las coses que més m’agradaven de casa meva era la centrifugadora de la roba. Era un aparell que feia girar la roba molt ràpid per escorrer-la i això em feia riure. M’agradava perque en altres casas no tenían i això em feia sentir especial.
  El meu pare tenía una botiga de aparells de imatge y so i m’agradava jugar en el magatzem amb las meves germanes. Jugàvem amb las nines, els cromos de picar, a les tabes…
  Quan sortia al carrer amb els meus amics jugàvem al “bote, bote”.
  Volia tenir una bici però al meu pare li donava por y mai me la va comprar.

  Respondre

 3. Michele

  02 Feb 14
  22:46 #

  Quan era petita m’agradava anar a la casa dels meus avis.
  Ells vivien en un poble, davant de la casa hi havia un riu. jo, les meves germanes i els meus cosins ens divertíem molt. Hi havia també muitos molts arbols arbres amb molts fruits molt bons. i també tenien animals … jo anava sempre a pescar amb el meu avi, tiets i el meu pare. Van ser els millors anys de la meva vida.

  Respondre

 4. jose carmona

  03 Feb 14
  18:05 #

  Quan ere era petit me agrada m’agradava molt córrer jo sol i amb els meus amics.Tambe m´ agradava molt anar al bosc a fer excursions amb els meus amics i quan era el dia de sant joan acarejavan transportàvem tota la fusta que truvaban trobàvem per fer el foc de sant joan..

  Respondre

 5. RONAL

  09 Feb 14
  20:25 #

  Quand era petit amb el meu germà ens agradava parar al riu del poble, perquè pescàvem peixos i nedàvem als llocs profunds una bona estona fins que ens donava venien ganes de menjar. Al poble no hi havia energia elèctrica i per a les nits fèiem servir espelmes, el meu pare o oncle ens explicava històries o contes abans de dormir.
  Quan teniem que havíem d’estudiar ens portaven a la ciutat i vivíem en una casa amb tots els nostres cosins, després de fer els treballs jugàvem tots junts, teníem una tele petita en blanc i negre que després de molts anys ens va comprar una tele de colors però petita, no teníem telèfon però els meus oncles si i fèiem servir el seu això.
  Però m’agradava estar més en el poble.

  Respondre

 6. Mary

  13 Mar 14
  13:27 #

  Quan era petita viviém en una casa amb els meus avis, en ser filla unica jugava amb els meus cosins i amics del barri, a prop de casa hi havia un llac on marxàvem ahi a pescar i jugar amb els nostres voladors que ens ayudaven a fer-lo els nostres pares, jugavem al futbol, beisbol, pilota cremada. Quan els meus pares van comprar la televisió a blanc y negra mirava el meu programa preferit que ere el chavo del vuit. No teniem telèfon. Els caps de setmana tota la familia marxàvem a un dia de camp era tan divertit que anàvem al bus que tenia el meu avi jugavem, menjavem junts i ens divertíem molt.

  Respondre

 7. Josué Aparicio

  17 Mar 14
  18:39 #

  Quan jo era petit, a casa meva tenia una consola de videojocs s’ha nomenava atari 2600. Jo passava horas i horas jugant. Sol tenia un botó vermell i una palanca pero tot i aixi em divertia molt.
  Recordo que teniem un cotxe mes o menys gran color blau marca toyota. Anàvem a tots llocs i era molt bo. Pero un dia desafortunadament uns lladres van robar el cotxe y va ser un dia molt trist.
  Em recordo tambe el móvil que al meu pare portava era com un maó de gran, era tan gran que no li cabia en la borsa.
  En el meu temp jugàvem molt a la pilota, amagatall, bales i molts més, era una infancia molt agradable!

  Respondre

 8. Elsy

  17 Mar 14
  18:50 #

  Quan jo era petita no teniem televisor pero si una ràdio i escoltavam musica i ballàvem molt. Tambe havia un programa que ens agradava escoltar amb las mevas germanas es deia “cuentos y leyendas de honduras” era de suspens i por.
  Anavem al cole en bicicleta perque estava a prop de casa o sino caminant per fer exercici.
  Després de las classes ens quedavam jugant pilota, la corda, bles y la virolla.
  En casa amb els meus veïns jugavem amagatall, endevinalla i molt jocs més.

  Respondre

 9. Carolina Figueroa

  19 Mar 14
  16:28 #

  Quan jo era petita, a casa meva teniem un piano molt gran i negre. Jo passava horas i horas tocant el piano. Me agradava tant tocar que el meu pare contratà una professora i vaig prendre classes por molt anys. Tambe havia molt instruments del meu pare que era medic i el meu germano i jo jugavem al medic i pacient.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!