Com és la teva família?

Hola!

Jo visc amb el meu marit, el Ricard. Tinc dos germans. El meu germà gran es diu Xavi i viu amb la Sílvia, la seva dona. El meu germà mitjà, l’Ignasi, també viu amb la seva dona, la Maria. Ells viuen a Londres. La Sílvia i la Maria són les meves cunyades. La Sílvia és molt enèrgica i la Maria és molt treballadora. També tinc un nebot, el Nachete, i tres nebodes, la Laia, la Signe i la Carla. La meva iaia es diu Maria, com jo, i té vuitanta-cinc anys.

El Xavi i l’Ignasi tenen trenta-sis i trenta-tres anys. Els meus pares viuen a Barcelona i tenen seixanta-sis i seixanta anys.

El meu pare és alt i gros, però no està gras. Li agrada fer esport. Té els cabells blancs i porta ulleres. Té el nas i les mans molt grosses.

família

Apa, ara us toca a vosaltres!

A més, aquí teniu un parell d’enllaços per practicar el vocabulari de la família!

Sabeu qui era Tísner?

http://www.edu365.cat/eso/muds/catala/mudsmots/nomcosa1/02_1.html

Us animo a entrar-hi i practicar una miqueta.