Aquesta és la meva família

foto família

Bon dia!! Avui que és divendres us presento la meva família!

El meu pare es diu Joan i 65 anys, i la meva mare es diu Lídia i 61 anys. Ells viuen a Begur, un poble de la Costa Brava, a prop de Girona. Som tres germans, jo sóc la germana petita. El germà gran es diu Carles, té 41 anys i viu a Pals, i la germana mitjana es diu Elena, té 36 anys i viu a La Bisbal d’Empordà.

Tinc dos cunyats: la Paula, la xicota del meu germà, i en David, el marit de la meva germana. La meva germana té un fill que es diu Aleix, és el meu nebot i té 3 mesos! Jo sóc soltera.

Ara només tinc una àvia. Es diu Aurèlia i és la mare del meu pare. Té 95 anys i també viu a Begur.

Ara m’expliqueu com és la vostra família?

(Recordeu totes les estructures i el vocabulari que hem treballat aquests dies a classe)  

 

Print Friendly, PDF & Email