• Aquesta és la meva família

  foto família

  Bon dia!! Avui que és divendres us presento la meva família!

  El meu pare es diu Joan i 65 anys, i la meva mare es diu Lídia i 61 anys. Ells viuen a Begur, un poble de la Costa Brava, a prop de Girona. Som tres germans, jo sóc la germana petita. El germà gran es diu Carles, té 41 anys i viu a Pals, i la germana mitjana es diu Elena, té 36 anys i viu a La Bisbal d’Empordà.

  Tinc dos cunyats: la Paula, la xicota del meu germà, i en David, el marit de la meva germana. La meva germana té un fill que es diu Aleix, és el meu nebot i té 3 mesos! Jo sóc soltera.

  Ara només tinc una àvia. Es diu Aurèlia i és la mare del meu pare. Té 95 anys i també viu a Begur.

  Ara m’expliqueu com és la vostra família?

  (Recordeu totes les estructures i el vocabulari que hem treballat aquests dies a classe)  

   

7 comentaris

 1. Adriana

  27 oct. 14
  14:00 #

  Hola, soóc l’Adriana. Us presento la meva família.

  El meu pare es diu Jesús, té 77 anys, la seva parella es la Johanna, té 66 anys, ells viuen a Colombia, un país de l’América del sSud, al costat de Venezuela. Som 3 germans. Jo soóc la germana petita. La germana gran es diu Irene, té 53 anys i viu en Venezuela amb el seu fill, (el meu nebot), ell es diu Federico i té 28 anys. El germanà mitjanoà es diu Jesús, té 52 anys i viu a Miami, eés solter.
  Jo tinc una fillea, eés la Laia, té 6 anys. El meu maridt eés ael Gerardo, té 37 anys. Nosaltres vivim a Cerdanyola, molt a prop l’ Esportiu Xarau.
  La meva cunyada i el seu maridt viuen a Panama i es diuen Geymi i Rodrigo. Tenen embarás(Estan embarassats) de 7 mesos. La meva suegra(sogra) es diu Mirian i viu a Venezuela. El meu sogre eés ael Gerardo i viu a Barcelona, lluny a Cerdanyola.

 2. Raul Guijarro Viedma

  27 oct. 14
  19:24 #

  Hola bona tarda en dic Raúl i us presento a la meva famìlia .
  El meu pare es diu Paco i té 72 anys i la mueva mare es diu Virginia i té 68 anys.Ells viuen a Galera, un poble petit i lluny, a Granada.Som dos germans i jo soóc el petit.El meu germá es diu Paco i té 42 anys i viu a Granada.
  Tinc una cunyada que es diu M Ángels i té 40 anys i es la dona del meu germáà.
  Ells tenen dos fills, que soón bessons, i tenen 8 anys. n los els meus nebots; ells es diuen Paco i Llucia
  Tinc un avi que es diu Antonio i té 98 anys i eés el pare de la mueva (meva) mare
  La meva parella es diu Esther i té 49 anys, ella té un fill de 21 anys i es diu Carles.

 3. Fabiola

  27 oct. 14
  21:03 #

  hola bona nit!! soc la Fabiola y aquesta es la meva familia
  la meva familia és molt gran, jo tinc la meva avila es diu Serafina i tê 90 anuy, es la mare de mi mare, els meus pares es diuen Orlando y Fabiola ,tenen 75 y 70 anys , som 6 germans , jo soc la cinquena de 4 germanes y un germâ, es diuem Maribel, Doralba, orlando; Gloria y Angelica,ells tenen 52, anys 51 anys, 50 anys, 49 anys y 35 anys respectivament. la meva germana maribel tê 5 fills, la carolina tê 30 anys , i tê 2 filles, que sôn la netés de la meva germana i les bisnêtes dels meus pares, la angela tê 27 anys ês soltera, el Alejandro tê 23 anys, el David tê 12 anys i la Denis tê 10 anys, el meo cunyat diu Carlos, la meva germana la Doralba tê 2 fills, es diuen Sebastian y Nicolas, i el meo cunyat es diu Hector y tê 53 anys, la meo germâ es el Orlando tê 2 filles, la Disnarda y la Andrea y la meva cunyada es diu Carol i tê 45 anys , la meva germana la Gloria tê una nena i tê 10anys, i la petita dels meus germans, la Angelica tê 1 fills , es diu Juan David, i tê 15 anys, pêr ûltim , jo tinc 2 fills es diu Juan Manuel i tê 14 anys, la meva nena es diu Sofia i tê 3 anys, el meo Marit es diu Sebastian i tê 30anys , en conclusiô tinc 11 nebots, tots viuen la capital de colómbia que es Bogota, a excepciô de los meus pares que viuen en un poble del nord del tolima que es diu marieta.

 4. Aurora

  27 oct. 14
  21:35 #

  Hola Bona Tarda! Avui és dilluns, us presento la meva famil‘lia.
  El meu pare es diu Paco i te 72 anys, i la meva mare es deia Aurora i tenia 77 anys quant va morir.
  Som quatre germans, jo sóc la segona. El meu germà gran es diu Kino, té 43 anys i la meva germana mitjana es diu Marilo, té 36 anys i tots ells viuen a Benalup, a prop de Càdis. El meu germà petit es diu Paco, té 35 anys i viu a Mallorca.
  Tinc tres cunyats: l’Ana, la dona del meu germà gran, ells tenen dos fills: el Joan i l’Anabel, que son mis els meus nebots. El Marco, el xicot de la meva germana i tenen una filla, la Victoria, que té un any i es mi la meva neboda, i la Mar, la xicota del meu germà petit.
  Jo tinc una filla, es diu Aurora i té 13 anys i el meu maridt es diu Xavi i te 41 anys i viviem a Ripollet.

 5. hafssa

  28 oct. 14
  0:48 #

  Hola , sóc Hafssa . Us presento la meva família.
  el meu pare es diu Mohammed, té 48anys i viu a barcelona i la meva mare es diu Fatima i te té 45 anys viu en marroc . Som dos germanas ,jo soc la gran tinc 19 anys , la meva germana es la petita i té 15 anys . Tinc una tia la germana de la meva mare es diu Latifa el seu marit es diu Aziz tenen 3 fils i filla llavors tinc 3 cousis i una cisina i tinc dos tias germanas d’el meu pare una es diu fatima viu a Fesa marroc, es soltera i la otra es diu Idrisia , viu a Blanes té un fil es diu Ismail té 12 anys .

 6. Carelos Bran

  29 oct. 14
  20:43 #

  Favor enviarme el libro para imprimir que hay que leer

 7. henry

  30 oct. 14
  2:05 #

  hola! so’c henry us presento la meva familia ..
  el meu pare es diu henry javier i te 50 anys , y la meva mare juana isabel i te 51 anys ….
  tin dos germanas , la gran es diu erika i te dos fills hayle i davian . i la meva germana petita te 25 anys… tots viuen a nicaragua..
  Yo tinc un fill de divuit mesos ,es diu diamond ..
  La meva dona te 25 anys es diu johanna i es de equador i viviem a cerdanyola de valles…

  mercy.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!