• Qui és?

  imagesCA7FXZQ3El personatge que us descric és un noi jove. És català. És de Cervera i  21 anys. Porta els cabells curts i és moreno. Té els ulls negres i petits. És un noi prim i no gaire alt. És molt rialler simpàtic.

  Aquest personatge és pilot de motociclisme. És un apassionat de les motos des de molt petit. De fet,  actualment és el bicampió del món de Moto GP. Viu amb la seva família a Cervera i un germà que també és pilot de motos. Qui és?

   

  Deixeu les vostres endevinalles sobre personatges famosos (cantants, actors,esportistes,… )!

 1. Elizabeth

  24 Oct 14
  17:11 #

  Es Marc Marquez, un geni el nen!!!

  El meu personatge es jugador de futbol, es un home de 34 anys, de cara normal, té els cabells foscos i curts, té moltes celles, els ulls petits i negres, té el nas petit, la boca petita, els llavis fins i les orelles normals… és molt agradable i es veu molt bona gent. viu a Terrassa.

  Bon cap de setmana.

  Respondre

 2. Elena

  25 Oct 14
  21:17 #

  És una dona gran, té vuitanta-un anys i és de Barcelona. Porta els cabells llargs i negres, sempre pentinats amb un monyo, té els ulls grans, negres i bonics, baix sota el nas porta una berruga. És una dona grossa i no gaire alta. És famosa mundialment, té una veu priviligiada. Porta el mateix nom d’una muntanya molt singular,com la meva personatge, situada a prop de Manresa.
  Qui és?
  Fins dilluns.

  Respondre

 3. JOSE ANIBAL GARCIA CABALLERO

  25 Oct 14
  22:19 #

  Jo crec que els personatges són; Marc Márquez, Xavi (jugador del Barça) i la Montserrat Caballé.
  El meu personatge és un deportista esportista.Té 28 anys. Els seus cabells són foscos i llargs, i normalment quan juga es posa una goma per la suor. Té els ulls petits i foscos, i el nas gran. Té la pell morena. La seva estatura és normal. És de Manacor. I ha estat el número 1 en la ATP durant moltes setmanes consecutives.

  Fins dilluns.

  Respondre

 4. Olga

  26 Oct 14
  14:02 #

  El meu personatge va ser una artista molt coneguda en el món del cinema, va a fer molts rodatges en a Hollywood tenia una cara bonica, el cabells rossos, arrissats i curts, els ulls blaus, el nas perfilat, la boca gran, els llavis fins i seductors.
  Era una noia prima i tenia molt bon cos, Qui és?

  Respondre

 5. Maria angela

  26 Oct 14
  17:50 #

  És un home jove, maco, te vint-i-dos anys, es jugador de fútbol.
  Es brasiler, juga al barça,és davanter, és molt famós.
  Té els cabells castanys i els ulls verds,el nas gros,la boca gran,els llavis fins,les orelles d’elefant,no és gras i està en forma.

  Respondre

 6. vilma

  26 Oct 14
  18:04 #

  Es un actor graciós, que surt a la serie Aida.
  Te els cabells arrissats i els ulls verds, ell sempre fa el paper de tonto.
  Es alt i prim, te trenta anys, el seu amic es el barajas.

  Respondre

 7. Isabel

  26 Oct 14
  21:19 #

  Marc Marquezzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!

  Respondre

 8. Isabel

  26 Oct 14
  21:20 #

  Mes vale tard que mai!!!!!!!!!!

  Respondre

 9. Isabel

  26 Oct 14
  21:27 #

  El meu personatge…solo sols treballa quan la ciutat té problemes…y i posen un avís al ciel cel amb llum.
  Vesteix de negre y i es familia de les dels ratolins ,encara que no hi es.
  Tè un cotxe molt particular.
  Pot volar y i sempre sempre fa el bé,lluita contra els dolents.
  El seu nom começa per B…….
  qui ès??????????????

  Respondre

 10. cielo

  26 Oct 14
  21:53 #

  Hola, es Marc Marquez, !

  El meu personaje és una dona molt coneguda, maca i bonica, viu a USA. Té dos nens vesons bessons i te el cabells castanys i llargs,la boca petita ,els ulls marrons i la cara rodonda. L’hi Li agrada molt la salsa i la seva música és bona i tothom li agrada molt.,té 44 anys . a veure si l’endevineu, fins dilluns.

  Respondre

 11. Gonzalo

  27 Oct 14
  13:29 #

  El meu personatge és un home vell, té vuitanta-sis anys, és calb, té els ulls petits i blaus, i és baix. És americà, viu a Chicago i la seva dona es Elizabeth Lewis.

  Es dedica a la investigació, perquè és molt llest i treballadora. El meu personatge de tant en tant fa declaracions polèmiques.

  Finalment el més important, té el “Premi Nobel de Fisiologia o Medicina”.

  Respondre

  1. Gonzalo

   27 Oct 14
   13:30 #

   treballador*

   Respondre

 12. Patricia

  27 Oct 14
  16:05 #

  El meu personatge és cantant. És aragonès i té 47 anys. Té els cabells arrissats i castanys. Té els ulls clars i la boca grossa. És un home molt intel.ligent i humil.
  Va començar tocant el baix i després va ser vocalista. Però es va fer molt famós, en la dècada dels 90, com a cantant del grup “Héroes del silencio”. En el 97 va començar la seva carrera en solitari amb el disc “Radical sonora” i encara continua traient discos en l’actualitat. Qui és?

  Respondre

 13. Patri

  27 Oct 14
  17:34 #

  Hola!

  El meu es un personatge fictici d’una pel-lícula molt famosa . És una dona que viu a una galàxia molt molt llunyana. Ella és alta, prima, bonica, els seus cabells són castanys i llargs i sovint porta dos monyos. Els seus ulls són marrons i rodons, el nas petit i els llavis prims.
  Porta un vestit blanc i sovint porta una pistola.

  Qui ès?

  Respondre

 14. Mariela

  27 Oct 14
  19:00 #

  He Vist que tots heu encertat la resposta.
  El meu personatge és d’una sèrie de televisió. És un home de mitjana edat,viu a Albuquerque, te una família a la que estima molt, al principi de la sèrie porta els cabells curts, i més endavant, no te cabells al cap. Porta ulleres i treballa com a professor de química an un institut, li diagnostiquen que te un càncer terminal i degut a això,es posa a fàbricar droga per deixar diners a la seva família per quan ell mori.

  Respondre

 15. JUAN JOSE

  27 Oct 14
  19:11 #

  Hola Palmira,

  El noi és Marc Marquez.

  Respondre

 16. Rocio

  27 Oct 14
  19:18 #

  El meu personatge és un home jove de 40 anys. Te els cabells foscos i els ulls verds, porta ulleres i barba. És de Barcelona. Va estudiar comunicació audiovisual. És presentador de televisió. Va treballar a Buenafuente. Actualment treballa a la cadena de televisió La Sexta, i sovint entrevista polítics.
  Qui és?

  Respondre

 17. Isabel

  28 Oct 14
  9:54 #

  el personatge de la Mariela es el protagonista de Breaking Bad!!!!!!!
  M’agrada molt aquesta serie!

  Respondre

 18. Sebastian Aparicio

  29 Oct 14
  17:19 #

  Aquest home és molt alt (2.01m), va néixer als Estats Units, especificament en a Brooklyn, però es en a Carolina del Nord on va començar a jugar el bàsquet, l’esport que més li agrada. Aquest home va guanyar cinc vegades el torneig més important del món de bàsquet. La seva capacitat va fer que organismes com la NASA li estudiara l’estudiés. Despres de guanyar la NBA moltes vegades amb els Chicago Bulls, es va retirar en el any 2003 per dedicarse a la viure vida com executiu.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!