• Castanyada o Halloween?

  Aquí teniu un capítol de la sèrie Plats bruts en què es debaten sobre si celebrar la Castanyada o Halloween! És molt divertit!

   

 1. JOSE ANIBAL GARCIA CABALLERO

  04 Nov 14
  21:38 #

  El video es molt divertit . A Honduras no es celebra la castanyada ni halloween,a unque encara que estem a prop dels Estats Units. Aquestes festes les he conegut aqui,en el temps que porto a cataluya.a mi m’agrada celebrar en aquests dies la castayada perque m’agrada menjar panellets ,castanyes,magranes,caquis,i compartir el temps amb la meva familia, i recordar les persones de la familia que bam ahan mort.Les disfresses m’agraden mes per quan es celebra el carnaval.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!