1. Mª Jose Galera Garcia

  22 nov. 14
  21:55 #

  La meva germana petita es diu Carme.
  La Carme es lleva a dos quarts de set del mati, porta als seus fills a Ripollet perque ells viuen a Barbara del Valles, perque estudi-in.
  Com que els meus cosins tenen tretze i setzce anyss ja es pentinen es renten es veteixen i esmorzen sols.
  Al mig-dia els va a recollir a l´ institut Lluis Companys i s’ els emporta cap a casa seva. A la tarda fan els deures a casa, tambe fan activitats extra escolars com ara básquet, angles i escacs.A la nit, a dos quarts de nou se’n van cap a la dutxa, sopar i dormir.

 2. CANDIDO CASTRO MERINO

  25 nov. 14
  23:03 #

  El Marc te la seva habitacion a dalt de lacasa dels seus parells te tres germans el dorm abais de la llitera,,.es sente un nen encara lagrada molt jugar a la play i a pilota am el seu germa li guanya sempre

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!