• Què fa en Manel?

  Manel Us presento en Manel! Viu a Cerdanyola, es desperta cada dia a les set en punt del matí i es lleva a les set i cinc… 

  Ara, us toca continuar a vosaltres!

  Quines coses més fa en Manel durant el dia?

 1. Raul Guijarro Viedma

  26 nov. 14
  17:02 #

  Esmorza i es renta els les dents.te veint minuts de camí a la feina i comença a laes vuit del matií.despres a mitja matinamig matí fa una estona de relax, de deu minuts i va a prendre un teallat, continua con amb la seva feina fins laes tres de la tarda. Arriba a casa seva a dos quarts de quatre i dina. Després fa una gran migdiada fins les set de la tarda. De set a vuit l’agrada anar a córrer al parc dels pinetons. A les nou de la nit sopa amb la seva filla que viu a prop de casa seva i a les onze de la nit es vase’n va a dormir, dema te que anar a traballar, és dijous i encara no és cap de setmana pero descansar.

 2. Raul Guijarro Viedma

  26 nov. 14
  17:03 #

  Espero que OS agrade jaaja anims i a escriure tothom.
  Fines deja.

 3. Adriana

  01 des. 14
  11:12 #

  El Manel es desperta a laes set en punt del matí, després es renta los les dents i es dutxa. Quan acaba, es paentina ells cabells. Molt rapid es vesteixa, necessita temps per fer el llit i el esmorza (pots dir: “i esmorza”). A les 9 de del matí va al traballo (a la feina), la seva feina ès amb el l’ordinador. Fins el seu traballo (Pots dir: “Treballa fins”) a les 3 de la tarda, arriba a casa i dina. El Manel fa una migdiada fins a les 7 de la tarda. S’aixeca i veu la TV. Seu sopar(“Sopa a les..) ès a les 9 en punt de la nit fins a les tres quarts de deu (recorda que davant dels quarts no hi posem mai l’article). A les onze de la nit, dorm, doncs demà tè feina. Fins demà.

 4. Daniel

  01 des. 14
  21:30 #

  El Manel es desperta a les set en punt del matí, s’aixeca i es renta els les dents al bany.
  Després es dutxa, es pentina i es vesteix.
  En un moment fa el llit i esmorza una mica.
  Va a treballar i a les tres i cinc de la tarda surt del treball (de la feina).
  Arriba a la seva casa (casa seva) i dina, despres renta els plats i fa la migdiada.
  Més tard sopa tranquil·lament mentre veu la televisió.
  I a les dotze en punt es va (se’n va) a dormir.

 5. Fabiola

  03 des. 14
  21:44 #

  El depertador sona ales set en punt de la mati i el Manel s’aixeca del seu llit cinc minuts despres, es renta els dents, es dutxa, pentina el seu cabell, i es vesteix, aels dos quarts de viut , tendeix seu llit, esmorza, va a treballar, surt de la seva treballs , un quarts de cuatra menys cinc, dina, fa la migdiada, sopa un ric pollastre, renta els plat, veu la televiô i per ûltim es dorm , a els dotza en punt de la nit.

 6. hafssa

  04 des. 14
  10:34 #

  el Manel es desperta a las set en punt de l mati , se levantalas quart menys deu de set , va al bany i se renta les dents , duxa i es pantima , despres es vesteix , desmorsa . A las nou va al traball i traballa fins las tres de la tarda i torna a casa despres dina i renta els plats i fa la migdiada fins las set de vespre, sopa , rnta els plats , despres veu la televisio. A les dotze de la nit va a dormir.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!