• El meu dia preferit!

  índexEl dia que més m’agrada de la setmana és el divendres perquè només treballo al matí i tinc la tarda lliure. Al matí, em llevo , em dutxo, esmorzo i a les 8 h  agafo el tren. Començo a treballar a les 9. Durant el matí sovint preparo classes, a vegades faig reunions amb els companys i de tant en tant envio correus electrònics. Plego a les 3 hA la tarda no treballo mai.

  Després dino amb el meu marit i  faig la migdiada. A la tarda vaig a la piscina i després quedo amb el meu germà per veure el meu nebot. Al vespre quedo amb els amics. Sopem junts, xerrem i prenem alguna cosa.

  I tu? Quin és el teu dia preferit? Què fas?

 1. Mª Jose Galera Garcia

  04 des. 14
  18:58 #

  Hola, el dia que mes més m’agrada es és el disapta dissabte perque perquè no fais faig res i aprofito per fe fer totas totes las les cosas coses que no e he pogut fe fer durante durant la setmana, i descansa descansar.
  Al mati matí em llevo a las les buit vuit o nou, em dutxo i esmorso esmorzo, els dilluns i dimecres vaig a catala català, E teniu que deixa he hagut de deixar de fer Chi-Kun, que era de deu a onsa onze els dimecres perque perquè en coincideixa em coincidia en amb las les clases classes de catala català. A la tarda, els dimar dimarts i dimecres vaig emb amb els meus companys a fe fer ball i estiraments, que va be bé i alivia alleuja la fibromiàlgia. I al mic dia migdia els dilluns i dijous anem tots els que poden podem de la asociación l’associació a la piscina a fer agua-yim aiguagim solament per nosaltres.
  Y I a vegadas vegades al vespre vaig am amb la meva germana a veura veure a la mara mare.I cuan quan els va be bé al meu fill i la seva parella, vaig on mes més m’agrada, que es és veura veure a la meva petita neta Aina que en al gener ya ja fara farà tres anys.
  😉

 2. CANDIDO CASTRO MERINO

  08 des. 14
  18:03 #

  Bona tarda, a mi el dia que mes més magrada m’agrada es és el diumenge per que perquè no he de matinar. A mes més, la nit del dissabte men me’n vaig a dormi dormir tard veient la televisio televisió. El diumenge quam quan em llevo i em dutxo vaig a buscar sempre xurros am amb chocolata xocolata, que ens agrada agraden a tota la familia família. Després vaig a buscar els meus néts i els porto una estona al parc o a fer una passejada, alguna vegada vam quedar quedem amb els amics per prende prendre una cervesa. Al migdia, de tan en tan tant en tant ve algú a dinar a casa, despres després de prende prendre cafe cafè anem a la tarda a casa de la meva filla o ha a visitar algu algun familiar. A la nit tornem a casa.
  😉

 3. Natalia

  09 des. 14
  23:19 #

  Bona nit, el dia que mes més m´agrada es és el dissate dissabte perqué perquè puc esmorzar amb el meu marit i anar a fer la compra i passejar. Despres Després de menjar quedem amb amics per pendre prendre alguna cosa i parlar de nosaltres. Normalment ens fiquem al llit tard.
  😉

 4. Ana

  11 des. 14
  19:33 #

  Bona tarda, el dia que més m’agrada és el diumenge ja que ens solem aixecar d’hora al matí, preparar els entrepans, les motxilles i sortir de escurcion d’excursió. A la tarda nit vam tornar tornem a casa, ens dutxem, preparem unes crispetes i ens mirem mirem una pel·lícula.
  😉

 5. ivana borisova

  14 des. 14
  19:02 #

  Hola a tothom ! El meu dia preferit es és divendres perqué perquè arriba el meu marit de viatje viatge i haci així podem passar el cap de setmana junt junts. Jo li preparo el seu menjar favorit, sopem amb les els fills, parlem de la setmana i mirem junts alguna pel·lícula.

  😉

 6. Stefan Sashev

  14 des. 14
  19:45 #

  El meu dia preferit és el diumenge. Em llevo a les 7 del matí per portar la meva muller al treball a la feina. Desprès Després bec cafè. A les 9 es lleva el meu fill i amb ell esmorzem. Durant al el matí sovint juguem jocs o mirem la televisió. Al migdia dinem i a les 4 de la tarda recullo la meva esposa del treball de la feina. De tant en tant per a la tarda em quedo tumbat tombat al sòfa sofà mirant algun partit esportiu. A vegades sopem a la casa dels meus cunyats. Abans d’anar al llit mirem una pel·lícula. Per a mi és un dia de relax.

  😉

 7. Nathalie

  14 des. 14
  20:13 #

  Hola bona tarda, el dia que mes més me agrada m’agrada es és el dissabte perquè me em llevo a la hora l’hora que jo vull. Esmorzo a qualsevol hora i el meu noi prepara el menjar. Els meus fills estan en a casa de la àvia l’àvia i ella se ocupa s’ocupa un mica de ells d’ells. Per A la tarda nosaltres els recollim i ens anem n’anem de passeig. Per A la nit nosaltres sopa sopem tarda tard i ens anem n’anem a dormi dormir molt tard.

  😉

 8. Svilena Borisova

  14 des. 14
  23:56 #

  Bona nit! El meu dia preferit és el dissabte, perquè em llevo més tard que els altres dies. Al matí bec cafè amb llet. Més tard esmorzo amb el meu fill, i si hi ha partit anem a participar. Al migdia dinem i desprès després anem a passejar o de compres. A la tarda m’ acostumo a veure la televisió o alguna pel·lícula al ordinador a l’ordinador. Alguns dissaptes dissabtes anem de visita a visitar els amics, que viuen en altres ciutats. Sopem a les 8 del vespre amb la meva família. Em poso al llit a les 11, sovint que el dia següent haig d’anar a treballar.

  😉

 9. Lydia

  15 des. 14
  2:30 #

  Hola! El meu dia preferit és el divendres perquè faig classe amb els petits. M’agrada trebellar treballar amb eixos ells perquè són simpatics simpàtics. M’agrada el treball que faig amb aquesta classe, per exemple faig cants de Nadal. També m’agrada el divendres perquè por a la tarde tarda faig classe amb els més grans. Com és un nivell més fort, puc fer cosas coses més difícil difícils. I com plego tard els divendres, quan arribo a casa no faig gens res, tampoc mi el meu treball de la Universitat. Em passejo per la Rambla Sant Jordi, prenc un cafè, xerro amb la ama la propietària del pis, veig la tele i vaig a la al llit.

  😉

 10. Valeria

  26 gen. 15
  3:06 #

  El meu día preferit és el diumenge, fa uns anys enrere no m’agradavan gens. Peró ara m’agradan molt. És el dia que realment descans, i això ara és or

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!